donderdag 19 februari 2015

Aardlekschakelaar type a

Er zijn verschillende typen aardlekschakelaars , type A , type AC, type B en High Immunity. Zowel een type AC als een type A aardlekschakelaar heeft een ringkern. SMaardlekschakelaar , type A. Deze aardlekschakelaars herkennen naast sinusvormige lekstromen ook pulserende gelijkstroomfouten. Aardlekschakelaars met een lekstroom van 30mA worden gebruikt voor beveiliging van personen, .

Wanneer heb ik een dit type nodig? Een selectieve aardlekschakelaar wordt vooral toegepast in situaties waar er buiten de normale groepen ook stroom benodigd is voor een schuur, garage of andere ruimte. Ter illustratie: Er is een aardfout van 100mA geconstateerd in een eindgroep. De functie van de aardlekschakelaar. De aardlekschakelaar zorgt ervoor dat de stroomketen in ≤ sec wordt.


Maar welk type aardlekschakelaar biedt de juiste bescherming? A een goede beveiliging tegen brandgevaar dat door dit type fouten wordt veroorzaakt.

In de eerste plaats nieuwsgierig of het me lukt een eenvoudige link op te nemen toch ook maar meteen iets over een onderwerp dat niet alleen Fransen telkens weer blijkt te boeien. Hoe zit dat nou, de normen zeggen toch nadrukkelijk dat er minimaal één aardlekschakelaar van het type A moet zijn, en de . De ultieme beveiliging van personen en installaties. Bijkomend aan de beveiliging volgens type A en type F kan een type B beveiliging eveneens zuivere gelijkstroom foutstromen detecteren. Type B beveiligingen worden aangeraden bij toepassingen zoals EV.


Realiseert dan voor iedere afzonderlijke laadunit de vereiste bescherming. Beschermt tevens een voorliggende geïnstalleerde foutstroomvoorziening tegen het gevaar van niet scheiden. Ook bij DC-foutstromen, bijvoorbeeld veroorzaakt door de techniek van . Deze moderne aardlekschakelaars beschermen personen en materieel tegen lekstromen naar aarde en voldoen aan de hoogste eisen. Type B en Bfq aardlekschakelaars zijn specifiek geschikt voor de beveiliging van toepassingen waarbij vlakke . Hoe sterk staan wij als we de fabrikant van generatoren er op willen wijzen dat de gebruikte aardlekschakelaars van het type A moeten zijn en niet van het type AC?


Type A beveiligt bij speciale, niet-afgevlakte vormen van gelijkstroom-foutstromen en wisselstromen. Type AC beveiligd alleen bij zuivere wisselstromen. Type S is een selectieve aardlekschakelaar.


Reductie ongewenste afschakelingen aardlekschakelaars in combinatie met frequentieregelaars. Machine-installaties worden steeds vaker achter een aardlekschakelaar geplaatst.

Bij installaties aangesloten op een wandcontactdoos wordt doorgaans een 30mA aardlekschakelaar type A toegepast. Door de opbouw met een spoel is de aardlekschakelaar zoals hier beschreven met name geschikt voor woningen. Industriële componenten, zoals een frequentieregelaar of netfilter, kunnen de werking van dit type aardlekschakelaar beïnvloeden, waardoor de aardlekschakelaar te snel de stroom uitschakelt of zelfs nooit . Op voorraad √ Snelle levering.


Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts