woensdag 25 februari 2015

Lichtstraat aanbouw

Een VELUX lichtstraat met dakramen creëert een oase aan licht in uw aanbouw of kamer met plat dak. Deze oplossing maakt het mogelijk om alle voordelen van een origineel VELUX dakraam ook toe te passen op een aan- of uitbouw. Veel daglicht door het dak met een lichtstraat is namelijk ideaal bij een woonkeuken of expositiefunctie van een ruimte met plat dak.


Daarnaast is het een mooie afscheiding in het dak tussen bestaand huis en nieuwe aanbouw. Je krijgt precies waar je wilt veel daglicht binnen: namelijk op de plek die te donker dreigt te .

Een zadeldak (strak) of daklicht (landelijk) geven veel licht . Niek Roos biedt je de oplossing! Door het plaatsen van een lichtstraat in een plat dak of aanbouw krijgt u meer licht in uw woning. Bovendien geeft een lichtstraat een ruimtelijk effect.


Een van de grote voordelen van een serre met lichtstraat is het vele daglicht dat naar binnen komt. Een lichtstraat of lichtkoepel met stijl de vlakkeLichtkoepel. Vooral bij een dicht dak is dat een waardevolle toevoeging.

De lichtstraat is als zadeldak (met wolfseinde) of lessenaarsdak te plaatsen op de serre- aanbouw. Een uitbouw met lichtstraat laten plaatsen? Ontdek alle mogelijkheden en vraag gratis en vrijblijvend offertes aan.


Kies de deal die bij je past. Wilt u binnenkort een aanbouw aan uw huis realiseren? Een goed idee, want een aanbouw leidt al snel tot extra kamers in uw woning of meer ruimte in de woonkamer.


Lichtstraat in een bestaande uitbouw te Renkum i. Bouwbedrijf Zegers te Ede. Model lichtstraat : zadeldak met dichte zijkanten. Aluminium lichtstraat in Eindhoven uitgevoerd met wolfseinde.


In tegenstelling tot een traditionele aanbouw met plat dak, creëert een aanbouw met lichtstraat een geweldig ruimtelijk effect. Het maakt van bijvoorbeeld een kookeilan eetkamer of zithoek een heerlijke lichte en comfortabele ruimte. Ook geeft een lichtstraat een buitengevoel. Ontwerp uw lichtstraat online - Download direct een uw persoonlijke offerte.


Veel mensen kiezen voor een plat dak op hun veranda of aanbouw.

Dat neemt helaas vaak veel licht weg. Dat kan u perfect oplossen met een lessenaars lichtstraat. Zo valt er opnieuw veel daglicht binnen en creëert u ook een ruimer gevoel.


Alle lessenaars lichtstraten maken wij volledig zelf op . Glazen lichtstraat creëren licht en ruimte in je woning of aanbouw. Met onze profielen kun je prima zelf een glazen lichtstraat maken. Een aanbouw of uitbouw met veel licht.


Ontvang gratis advies aan huis. Nu korting en GRATIS montage en jaar garantie. Wil je een kamer in je woning van meer lichtinval voorzien?


Of wil je een uitbouw plaatsen met veel natuurlijk licht? Het laten installeren van een lichtstraat brengt natuurlijk de nodige kosten met zich mee. Vind lichtstraat op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts