woensdag 25 februari 2015

Plisse deur

Een plissé hordeur is de ideale oplossing om bijtende en stekende insecten buiten te houden. Deze hordeur is een innovatief ontwerp. Hamstra plisse deur harmony 100x198.


De hordeur is gemaakt van aluminium en hierdoor bestand tegen . Vind plisse deur op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Plissé hordeur defect, geen paniek! Met een plissé hordeur houdt u ongedierte als vliegen en muggen gemakkelijk buiten. Het grootste voordeel van een plissé hordeur is dat deze in tegenstelling tot andere hordeuren uitermate geschikt zijn voor gebruik bij schuifpuien en dubbele tuindeuren.


De plisséhor voor deuren s5is een in grijs kunststof en aluminium uitgevoerde plissédeur. Geschikt voor naar buiten draaiende deuren, montage in het kozijn. Links en rechts te monteren.


Bij een dubbele opstelling ook geschikt voor grotere openingen zoals dubbele deuren en schuifpuien.

De stelruimte in de bovenkap . Een hordeur houdt vliegen en insecten tegen. Hordeur schuifpui, magnetische hordeur , horgaas en hordeur plissé. Koop een deurhor bij GAMMA online.


Het zwart geplisseerde horgaas wordt slijtvast geleid in een gepantenteerde, kunststof ketting waardoor het windbestendig is. Bovendien is het horgaas in lichte mate zonwerend en past bij elke interieurtype. De ondergeleiding van slechts 5 . Koop uw plisse hordeur of raamhor.


Een Plisse hordeur : Niet zomaar een hordeur! Ook ziet deze deur er esthetisch zeer fraai uit. De bediening van de Plisse hordeur is een groot. Laagste prijs, razendsnel in huis.


Past de hordeur toch niet? Wij ruilen maatwerk gewoon om. Een goede plisse hordeur met een al jaren beproefde techniek tegen een zeer scherpe prijs!


Bent u op zoek naar een plisse hordeur ? Kijk dan in de Plisse hordeuren webshop voor onze scherpe prijzen en uitgebreide assortiment aan plisse hordeuren.

Bekijk onze scherpe prijzen! Wil je een vaste hordeur ? Of dacht je meer aan een hor van lamellen, zodat je er gemakkelijk doorheen kunt lopen? Misschien vind je een plissé horgordijn of een vliegengordijn wel het mooiste? Of past een rolhordeur het beste bij jouw deur ? Rolhordeuren hebben we ook voor dubbele openslaande deuren !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts