dinsdag 24 februari 2015

Schuiframen dubbel glas

Zo kunnen we voor u de schuiframen isoleren. Spring naar Enkel glas vervangen - Het vervangen van enkel glas door isolerend dubbel glas heeft veel grotere gevolgen dan het op het eerste gezicht lijkt. Daarbij is dubbel glas dikker en zwaarder dan . Schuifraam met dubbelglas.


Geen freeswerk en de montage is eenvoudig.

Dun isolatieglas wordt vaak gebruikt bij monumentale panden in verband met de kleine sponningen. Hierbij wordt de buitenruit uitgevoerd in glas met een authentieke uitstraling waardoor het karakter van het pand bewaard blijft. Ieder alternatief stuitte op hetzelfde esthetische bezwaar: het was geen schuifraam. Eigenlijk verkracht je oude gebouwen als je een ander raamsysteem toepast”, aldus Trompert. Hij heeft toen zelf een schuifraam bedacht dat wel tochtdicht was, dubbel glas bevatte, gebruikersvriendelijk was en als twee . Uiteraard hoeft uw schuifraam geen ouderwetse uitstraling te hebben en kunt u kiezen voor een ander type glas.


Zo is er brandwerend glas, thermisch versterkt glas, voorzetramen, glasverwarming en dubbel glas (isolatieglas).

Er zijn talloze mogelijkheden van glas voor uw schuiframen. Wilt u meer informatie over . Dubbel glas zonder slopen. Van de drie miljoen oudere huizen in Nederland zijn er nog vele die nog onvoldoende zijn geïsoleerd. Een dankbare taak met het oog op de komende energiecrisis.


Een eerste zeer belangrijke maar ook dure verbetering is dubbel glas. De in zulke gevallen aanbevolen keuze is die van . Een monumentaal woonhuis in Den Bosch is grondig gerenoveerd. Er zijn onder meer nieuwe houten schuiframen gemaakt, voorzien van dubbel glas. De gevels zijn ongeïsoleerd gebleven.


Het is enkel glas en natuurlijk niet 1 comfortabel. Is het een optie ze te vervangen door dubbelglas ? Ik neem aan dat er dan andere profilering moet komen? De raamkatrollen dienen te worden vervangen door gelagerde exemplaren.


Na het plaatsen van dubbelglas (isolatieglas) is het schuifraamgewicht verdubbeld en functioneren de oorspronkelijke raamgewichten niet meer.

Met het HappyLift HoutjeTouwtje systeem schuift het raam weer moeiteloos omhoog en omlaag en blijft in elke gewenste positie openstaan. MOLDOVAN Renovatie, Onderhoud en Timmerwerken levert en monteert een complete systeem waarmee in een handomdraai de traditionele . Dat klinkt aantrekkelijk. Het is natuurlijk het leukst om in een oude woning de schuiframen te handhaven.


Het kiert behoorlijk aan de boven- en onderkant van een . Je kan begrijpen dat een PVC minder geschikt is voor een grootoppervlakte schuifraam met zware beglazing (bvb 3- dubbel glas ). Uw monumentale pand verdient een mooie, authentieke uitstraling. Wij regelen allebei voor u door ons klassieke dubbelglas ! Maar ook een goed energielabel. Contragewicht 1kilo tbv houten schuiframen m dubbel glas. Ik wil graag mijn enkel glas vervangen door dubbelglas HR in een groot schuifraam van ongeveer 2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts