vrijdag 20 februari 2015

Kas kabel

Mtr ymvk- kas kabel 2x16. Levertijd: 1-werkdagen. Aderige tuinkabel voor in de grond. De kabel wordt op lengte afgeknipt. Komt uw kabel in de grond te liggen?

Dan is de YMVK-AS grondkabel voor u de geschikte kabel. Een grondkabel wordt gebruikt in situaties waar de kabel in bijvoorbeeld het zand in de grond komt te liggen. U bestelt uw grondkabel eenvoudig online in diverse lengtes. Voordat u de specifieke lengte grondkabel kunt . De YMvK mb is een soort elektriciteitskabel. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online.


V, YMvK ss Dca ULTRAFLEX 0. Gebruik: Een kabel voor aanleg in de grond en voor bovengrondse instalaties waar bijvoorbeeld een hoge mechanische en elektrische bescherming wordt gewenst.

De PVC mb (moeilijk brandbare) buitenmantel heeft brandvertragende . De PVC buitenmantel biedt een goede bescherming tegen vocht, chemicaliĆ«n en Uv-straling. Het aardscherm van de Nederlandse grondkabel YMvKas wordt vrijwel altijd gebrukt als aarde. Productspecificaties zijn onderhevig aan wijzigingen zonder kennisgeving. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie in deze documentatie. De YMVK-as grondkabel aderig heeft een doorsnede van 1mmen 5mm buitendiameter.


Deze grondkabel is voorzien van KEMA-KEUR. Dit product wordt ook veelal aangeduid als grondkabel 4x185. Deze kabel is te gebruiken voor installaties waarbij de kabel in de grond dient te komen. Eveneens geschikt voor bovengrondse installaties waar extra eisen worden gesteld aan de mechanische bescherming van de kabel.


Voor aanleg direct in de grond. Betreft de tuinverlichting, is een YMVK-as kabel. Daar zit nog eens een gevlochten stalen binnenmantel in.


Hoewel kas - kabel mechanisch sterker is gaat de schep geheid door de stalen mantel heen. TKF beschikt over een compleet portfolio kabeloplossingen voor energie- en dataverbindingen. Bekijk hier onze catalogus.

Er is eene kink in den kabel , de zaak vindt tegenstan in den vertrouwlijken spreektrant. In het bijzonder eene kas , waarin zeldzaamheden der natuur en kunst bewaard worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts