donderdag 19 februari 2015

Beton primer

Primer met korrelige structuur. Heeft mijn betonnen vloer een primer nodig? Deze vragen worden vaak gesteld. Terecht, ook bij vloeren-coatings. Maar we willen ook goede voorwaarden voor een fraai en duurzaam resultaat.


Een goede primer voor betonverf bevorderd de hechting van de betonverf.

Bestel primer voor betonverf online! De grondverf op waterbasis droogt snel en is reukarm. Bepaal welke epoxy vloerprimer u nodig heeft. Polyestershoppen heeft verschillende soorten vloerprimers voor op beton en cementvloeren. Wij noemen deze vloerpimer voor droge of vochtige ondergronden, of primer voor gladde ondergronden.


Wanneer uw vloer goed droog is en het beton minimaal weken. Profiteer van snelle levering. Toch is het dat lang niet altijd.


Niet alleen is de vloerprimer te gebruiken op zandcementdekvloeren, ook kunt u de primer gebruiken op steenachtige ondergronden, betonplaat, keramische tegels en meer.

Overschilderbaar na, uur. De vloerprimer, die geleverd. Toepassing, Beton , Cement, Steenachtige ondergronden, Sterk zuigende ondergronden. Levertijd: Op werkdagen voor 17:bestel . Zijn licht gestructureerde oppervlak zorgt voor een optimale hechting voor de betoneffect basislaag.


Kleurloze, watergedragen primer. Geschikt voor licht poederende en onbehandelde ondergronden. Bijzonder geschikt als voorbehandeling voor Finess beton - en vloerverf. Niet te gebruiken als grondlaag op verflagen in goede staat.


Sidec raadt wel aan altijd . Referentieprojecten (4) . Wij raden aan om op het betreffende oppervlak eerst uitharding en hechtingstesten. Snel hardend hars voor primeren van beton, baksteen, tegels en andere minerale vloeren. Gepigmenteerde hechtlaag op gladde, matig zuigende oppervlakken. Verbetert de hechting op o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts