donderdag 26 februari 2015

Dubbel glas zonwerend

Het materiaal verschilt van standaard glas doordat er sprake is van speciale coatings en metalen die extra toegevoegd zijn. Het zonlicht kan daardoor geabsorbeerd of weerkaatst worden. In vergelijking met standaard dubbel glas kan zonwerend glas tot wel zestig procent van de warmte filteren.


Er zijn nog meer voordelen, . Isolatieglas met één zijde zonwerend getint glas helpt energieprestaties te verbeteren gedurende het hele jaar.

Een dubbele elastische afsluiting sluit de constructie. De heldere buitenruit is aan de binnenzijde bedekt met een uiterst uiterst dunne, transparante coating van edelmetaal. De spouw tussen de beide glasbladen is gevuld met . Kosten zonwerend glas Veel mensen kennen het wel, ze willen in eerste instantie zoveel mogelijk ramen in huis om een optimale inval van zonlicht te realiseren, maar wanneer ze de ramen eenmaal hebben stellen ze vast dat het in bepaalde ruimtes in huis wanneer de zon er op schijnt toch al snel veel te warm wordt. Er bestaan diverse soorten zonwerend glas.


Je hebt glas dat wat donkerder is dan normaal glas en er bestaat ook helder glas met buiten zonwering. De prijs start ongeveer bij euro per vierkante meter. Welk dubbel glas is warmtewerend en zonwerend ?

Het is een soort van dubbel glas en maakt gebruik van een metalen coating op de binnenwand wat de warmte weerkaatst. Dubbel glas (isolerend glas) kunt u bij misterglas krijgen tegen groothandelsprijzen. Isolerend glas is in vele varianten te verkrijgen van blank tot gekleur van gehard tot gelaagd en van extra helder glas naar gefigureerd glas.


Wat is zonwerende beglazing? Waar heb je het nodig en welke meerkost betekent dit voor jouw (ver)bouwbudget? We vroegen het aan Saint-Gobain Glass. Zonwering tussen dubbelglas. Het is zeer hygiënisch, duurzaam, energiebesparend . InBlindz raambekleding heeft alleen maar voordelen.


Wie zonwerend glas plaatst mag beginnen rekenen aan een prijs die start vanaf euro per vierkante meter. Het is dus duurder in aanschaf, maar kan tijdens de levensduur wel een kleine . Sunccol wordt alleen in dubbele beglazing toegepast. De coating bevindt zich aan de spouwzijde van de buitenruit (zijde 2).


Suncool is een uiterst selectieve zonwerende beglazing. In dubbele beglazing wordt respectievelijk of van de zonnewarmte tegengehouden en kan toch of van het licht invallen. Hierdoor filtert zonwerend glas tot wel procent van de warmte in vergelijking met standaard dubbel glas.


Het licht wordt echter niet tegengehouden, waardoor u nog wel kunt genieten van binnenvallend zonlicht.

Als u het glas in uw ramen niet wilt vervangen, kunt u in sommige gevallen ook kiezen voor . Spoedlevering isolatieglas binnen werkdagen! Optioneel Ook leverbaar in Active zelfreinigend glas. Men vindt het in de gevels, ramen en daken van woningen en niet residentiële gebouwen. Voor tertiaire gebouwen is het aangeraden van beglazing te gebruiken met een verhoogde zonwering : COOL- LITE SKN en de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts