vrijdag 13 februari 2015

Deurkruk veer

Door de aluminium afdekkap zijn de schroeven steeds onzichtbaar, zowel voor de binnen- als buitenkruk. Het krukkengamma is ook bruikbaar voor schuifdeuren in combinatie met de Penta-Lock. Afwerking: polyester poeder . Intersteel is een fabrikant van design deurkrukken met bijbehorende raamsluitingen en accessoires. Deurkruk Recht op rozet met veer.


De schilden dekken vaak de gaten af die voorheen in de deur zaten.

Deze deurkruk Jura met een 90° hoek op een ronde rozet is uitgevoerd in roestvast staal en is voorzien van een hoogwaardige mat zwarte finish. De roestvast stalen (RVS) deurkrukken van Intersteel zijn gemaakt van een legering van hoofdzakelijk ijzer, chroom, nikkel en koolstof. Om van roestvast staal te kunnen spreken, is minimaal tot chroom en maximaal koolstof nodig.


Intersteel deurklink vlinder op kunststof rozet met veer RVS is een deurklink in modern en strakke stijl. Snelle levertijd en grote voorraad onderdelen voor de horeca. Wist je dat de kans groot is dat er in jouw rozet of schild een veer zit? Die veer zit daar uiteraard met een reden.


Hij zorgt er namelijk voor dat de deurkruk na gebruik altijd terugveert naar zijn goede stand: horizontaal op de rozet of het schild.

Wilt u op deze deurkruk een schild hebben? Geschikt voor deurdikte: 40mm. Anika is een mooie deurkruk voor binnendeuren en komt uit onze budget- vriendelijke Interior Accents lijn. Anika´s afwerking is een combinatie van chroom met mat nikkel.


Anika heeft een sterke veer zodat de deurkruk niet schuin gaat hangen. Bij Intersteel hebben wij twee soorten RVS: AISI 3of AISI . Type Henry RVS kwaliteit geborstel op langschild blind (zonder sleutelgat). De deurklink is vast gemonteerd op het schild en is voorzien van een veer waardoor de kruk niet gaat hangen. De deurkrukset uit de Henry serie heeft een mooie, tijdloos design voor bijna ieder type inrichting.


Toegangscontrole Veer , deurkruk -binnendeel – in de Häfele België Shop bestellen. In de serie Henry zijn ook . Type Retro mat vernikkeld (RVS look), op langschild blind (zonder sleutelgat). Daarnaast zie je wat je nodig. Een deurkruk pak je vaker vast dan bijvoorbeeld de afstandsbediening van de televisie. En door zijn hoogte kijk je er sneller naar dan naar dat mooie schilderij boven de bank.


Geef jouw deurkruk daarom de eer die hij verdient! Met ons uitgebreide assortiment deurbeslag is er een ruime keuze uit afwisselende modellen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts