donderdag 26 februari 2015

Noodontgrendeling garagedeur

Met deze noodontgrendeling v. Dit is een complete set met sleutels. Verplicht voor geautomatiseerde garagedeuren zonder aparte toegangsdeur. Deze noodontgrendeling wordt gebruikt om je garagedeur van buitenaf met de hand te openen door middel van een extra slot. Dit wordt aangeraden voor geautomatiseerde garagedeuren zonder afzonderlijke toegangsdeur.


Roestvast stalen beplating.

Inclusief: slot , sleuf, kabel, verbindingslussen en twee sleutels. Voor deuren tot 50mm dikte. Toevoegen aan winkelwagen. Verwachte levertijd: dag. Een vaak gehoorde vraag bij een elektrische garagedeur is hoe krijg ik de deur open als de stroom is uitgevallen?


Elke garagedeur aandrijving is voorzien van een noodontgrendeling. In de meeste gevallen is dit een touwtje die aan de . Wanneer u geen andere toegangsdeur tot uw garage heeft dan de garagedeur adviseren wij om een noodontgrendeling te plaatsen.

Interflex garagedeuren , topkwaliteit voor een scherpe prijs. Wij zijn overdag aan het werk, dus bel van te voren eerts even of er iemand aanwezig is. Standaard krijgt u een 4-toetsen-handzender met houder. Ook zijn er handzenders in miniformaat en microhandzenders met sleutelring verkrijgbaar.


Hörmann handzenders zijn Homelink-compatibel (versie 7). Cilinder voor noodontgrendeling. Bij automatische garagedeuren die zonder handgreep moeten blijven en er geen 2de toegang is tot de garage, bevelen wij een noodontgrendelingsset aan. Inclusief verplicht te installeren foto- elektrische beveiliging bij gebruik van myQ.


U sluit de garagedeur automatisch met tijdinstelling. De transformer is zo ontwikkeld dat deze in stand-by stand slechts 3W per uur gebruikt in plaats van 12W. Garagedeuropener HBJR tot 8m². Voormontage van de aandrijving 6. Montage van de aandrijving 7. De garagedeur is de enige toegangsmogelijkheid. Er is een extra garage-ingang.


Hoofdelektronica: instellingen en aansluitingen. De belangrijkste instelmogelijkheden 9. Dankzij het unieke SOMMER noodontgrendelingsysteem kan uw garagedeur in iedere stand handmatig worden geopend.

SOMMER garagedeuraandrijvingen zijn geschikt voor de volgende soorten garagedeuren : Sectionaaldeuren. NETnoodontgrendeling voor dubbelwandige sectionaldeuren zonder handgreep. Universeel voor alle andere dubbelwandige Hörmann deurtypes en andere fabrikaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts