vrijdag 13 februari 2015

Antislip trap buiten

De zelfklevende antislipstickers en antislipstrips kun je eenvoudig zelf op de traptreden plakken. Het profiel is stroef waardoor mensen die op sokken of blote voeten van de trap lopen, veel meer grip hebben. Maar we verkopen niet alleen antislip voor trappen binnen.


De anti slip stickers van SecuCare voorkomen valpartijen en zijn eenvoudig aan te brengen op vrijwel iedere ondergrond. Kijk hier naar het item over de antislip stickers. Eenvoudig aan te brengen op diverse .

Voorkom uitglijden op uw houten vlonder, trap of aanlegsteiger met een Vlonderstrip voor buiten. De Vlonderstrip is gemaakt van glasvezel met antisliplaag en korrelstructuur. Door de samenstelling van het product is de vlonderstrip waterbestendig. Duurzaam antislip oppervlak . De signaal tape is een perfecte tape voor buiten situaties zoals bedrijfsterreinen, fabriekshallen, werkplekken, natte en gladde traptreden , afstapjes etc daar waar veel mensen lopen en waar extreme situaties kunnen plaatsvinden.


Een antislip trap is van groot belang omdat vallen of struikelen op een trap tot vervelende blessures kan lijden. Deze strip is minder geschikt voor woonsituaties. Er moet een groefje in de traptreden worden gemaakt.


De inleg trapstrip wordt daarna in deze groef gemonteerd.

Het materiaal is van speciaal samengesteld pvc rubber, is van de best denkbare kwaliteit voor een langdurig en intensief gebruik zowel voor binnen als buiten en een Nederlands product. Wij leveren de antislip. Met deze zelfklevende antislip strip maak je eenvoudig je gladde traptreden weer veilig.


Of nog erger, ben je al eens gevallen hierdoo. Het zit op een rol van meter, wat voldoende is voor één trap. De breedte van de strip tape zo. Van € 9tot € 1490. Antislip rubber trap strip zelfklevend.


Reflecterende Maxigrip antislip vloertape voor buiten. Ze zijn geschikt voor alle soorten ondergronden: rond machines, op trappen , aan ingangen of ook op ladders. Knip de antislipstrip op maat en plak hem vast met behulp van de zelfklevende strook. Zelfklevende antislipstrip. Kant-en-klare Anti-Slip trapplaten voor intensief voetgangersverkeer.


Dé roestvrije Anti-Slip oplossing voor beschadigde of versleten ondergronden. Het doel van antislip coating buiten is het voorkomen van glij- en valpartijen. De coating wordt vaak gebruikt in ruimtes waar natte vloeren en ondergronden kunnen ontstaan. Wilt u een veiligere leefomgeving?


Nooitglad bieden de oplossing!

Jaarlijks lopen duizenden mensen letsel op als gevolg van uitglijden of struikelen. Het merendeel van deze ongelukken is te voorkomen door gebruik van antislip producten. Er zijn vele oplossingen op de markt, maar deze zijn vaak van minder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts