vrijdag 13 februari 2015

Gealan kozijnen

GEALAN möchte Ihnen den bestmöglichen Service bieten. Dazu speichern wir Informationen über Ihren Besuch in sogenannten Cookies. Durch die Nutzung dieser Webseite erklären Sie sich mit der Verwendung von Cookies einverstanden. GEALAN kozijnen zijn al jarenlang een veelgebruikt merk kunststof kozijnen in Nederland.


Uniek profiel met een niet van hout te onderscheiden houtlook. Er zijn diverse fabrikanten van kunststof kozijn profielen waarvan de meeste duits en belgisch maar ook enkele onbekende merken (zonder komo-keur en dunner wandig).

Zachte contouren en smalle aanzicht breedtes leiden tot optisch evenwicht en de juiste proporties. Technisch blijft met het systeem GEALAN NL . Kwalitatief en prijstechnisch. Vraag direct vrijblijvend offertes aan.


Vergelijk offertes van regionale specialisten en bespaar tot wel. Uiteraard 1 vrijblijvend! Kunststof Kozijnen Schijndel (KKS) is producent en leverancier van kunststof kozijnen , ramen, deuren en hefschuifpuien.


Meer resultaten van radar.

Wij hebben kozijnen van het merk GEALAN gekocht. Administratie: KozijnTech bv. Kunststof kozijnen zijn een aanwinst voor iedere woning. Ze bieden u vele voordelen boven houten kozijnen , zoals een betere isolatie en inbraakwering. Daarnaast zijn ze onderhoudsarm waardoor u meer tijd en geld over houdt voor leuke dingen.


Bijzonder aan dit kozijn is het kubusvormige design in combinatie met de rechte 'houtlook' verbinding. Bent u op zoek naar een kunststof kozijn en of deur? Bij Raamwerk bent u aan het juiste adres. Gealan kunststof kozijnen. Raamwerk is al jarenlang de specialist in de verkoop en montage van kunststof kozijnen en deuren.


GEALAN Houtlook geeft de architect nog meer keuzemogelijkheden in esthetische uitstraling door de rechte kubus-vorm. Kubus gevormde profielen. Verdiepte kubus gevormde profielen benadrukken de uitstraling van het traditionele Nederlandse houten kozijn. Combineren De GEALAN Houtlook is met alle raamprofielen . De kozijnen hebben we voorzien van realwood structuur, waardoor ze nauwelijks te onderscheiden zijn van hout.


Duitsland is de bakermat van de kunststof kozijnen. Wat dacht u van een hoogwaardig kozijn op maat in blokprofiel.

U ziet nauwelijks verschil met een houten kozijn , onze houtnerf serie onderscheidt zich door een verfijnde afwerking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts