donderdag 12 februari 2015

Kronos vloeren

Kronos tegels worden tegen scherpe prijzen aangeboden bij Tegelhuis Montfoort. Het diepte-effect van natuursteen komt heel goed tot zijn recht in de keramische tegels van Kronos. Dit Italiaanse luxemerk richt zich heel specifiek op de Belgische markt, waar de liefhebbers van blauwe steen de geperfectioneerde collecties van Kron.


Kronos Ceramiche onderscheid zich door het ontwikkelen van keramische vloertegels die sprekend lijken op natuursteen tegels. Het grote voordeel hiervan is dat de tegels wel de uitstraling van natuursteen hebben alleen niet het onderhoud en de kwetsbaarheid. De diversiteit aan kleuren en structuren maken deze .

Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. U kunt bij Klijn Natuursteen terecht voor informatie en de levering van vele soorten Keramische Tegels van het Italiaanse topmerk Kronos Ceramiche. Kronos staat bekend om de ruime keuze in stijl, functionaliteit en duurzaamheid. De tegels van Kronos variƫren van keramische tegels met een houtlook tot badkamertegels met marmer uitstraling.


Door zowel binnen- als buitentegels voor zowel de vloer als de wand te maken biedt Kronos u de mogelijkheid . Komt u gerust eens langs in Lelystad om deze fantastische keramisch parket vloeren te zien en voelen. Er zijn momenteel diverse nieuwe collecties aangebracht. Flevisteen heeft de grootste showroom op gebied van . Wandtegels en vloertegels van Kronos koopt u voordelig bij TegelOverzicht.

Vloer - en wandtegels zijn al jaar onze expertise. Laat u inspireren door ons eindeloze gamma en vraag onze experts gerust om persoonlijk advies! Kronos Tegels is al sinds de oprichting is bezig zich te onderscheiden van andere tegelfabrikanten door het maken van tegels met een unieke uitstraling voor een aantrekkelijke prijs. Dolmen Anticato, 10x10cm. Menhir Anticato, 10x10cm.


Tholos Anticato, 10x10cm. Tegels van Kronos zijn door de jaren heen aan de top belandt door middel van de continue ontwikkeling en productinnovatie. Met de diversiteit aan Kronos vloeren bereikt dit merk een steeds groter publiek omdat de mogelijkheden eindeloos zijn.


Van vloertegels tot wandtegels en voor iedere smaak wat wils. Alle bedrijven van Tegelhuis-A tot Z tegels. Ruime keuze in vloeren : keramische tegels, natuursteen, faience, klinkers,. Bezoek onze toonzaal te Ingelmunster of Oostrozebeke, OPEN OP ZONDAG!


Merken klinkers: Marshalls. Grote Kronos vloertegels kleur cemento. Moet weg dus doe een goed bon en kom er maar om. BELAT Ultieme onderhoudskit voor uw houten vloer ! Zo bent u gewapend tegen elk soort s… € 900.


Keramische vloertegels met een hoge slijtvastheid en een zeer realistische natuursteenlook.

Deze keramische tegel is enkel te bezichtigen in Flagship Store Amersfoort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts