vrijdag 27 februari 2015

Meubels eikenhout

Met name de fijne nerf, vlamtekening en de wisselende kleurschakeringen geven meubels een degelijke en warme uitstraling. Eiken is een hardhoutsoort en wordt ook wel onder de Engelse naam Oak of Oakwood . Er zijn voorbeelden van antieke eiken meubels van honderden jaren oud die er vandaag de dag nog steeds goed uitzien. Waar eiken meubels in de middeleeuwen alleen waren voorbehouden aan de meest . Werken met robuust eikenhout is onze passie, de eikenhouten meubels worden met de hand op maat gemaakt.

Vind eiken meubels massief op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Eikenhouten meubels geven een interieur dat leeft! Antiek kastje Strak Penantkastje Oude Commode TV meubel kast. Charmant antiek gründerzeit strak twee deurs eiken penantkastje met fijn snijwerk op de panelen mooi exclusieve met snekken en sleutel.


Antiek unieke grunder penantkastje met bewerkte paneel deurtjes en lade. Meubelmaker Casper Rutges - massief eikenhouten tafels en kasten op maat - moderne ontwerpen - naast eiken tafels op maat worden de meubels ook gemaakt van andere houtsoorten zoals tafels en kasten van notenhout - essenhout - iepenhout - esdoornhout - moderne ontwerpen en exact op maat.

Bij het lezen van het woord dacht ik altijd aan de antieke, massieve, donkere meubelen met overdreven houtsnijwerk. Eik - Hoe onderhoud ik meubelen in eik. Het hout is slijtvast, duurzaam en gemakkelijk te bewerken. Eik kan zowel een landelijke uitstraling als een moderne en strakke sfeer met zich meebrengen, afhankelijk van de afwerking. Europees eiken : Dit is het traditionele eikenhout , waarvan onder andere de klassieke eiken meubelen en beelden gemaakt zijn.


Niet alleen meubels , maar ook deuren, parket, kozijnen en trappen en ook schepen en sluisdeuren werden traditioneel van eikenhout gemaakt. Door de schaarste (en prijs) wordt dit meer en . Eiken wordt vaak gebruikt als meubelhout. Wat u ook bedenkt, Van Feij ontwerpt het voor u. Van eettafel tot bedstee, van hoekbank tot keukenkastje. Zoals de naam doet vermoeden is gedroogd meubelhout op een bepaalde manier bewerkt alvorens het gebruikt kan worden voor meubels.


De planken kunnen op diverse manieren opgeleverd worden, variërend van heel grof tot heel gedetailleerd en netjes . KENMERKEN VAN EIKENHOUT : ›. Hard en daardoor zeer duurzaam. Verkrijgbaar in vele kleuren.

Rustiek eiken heeft als kenmerk dat er grote. Koopjeskrant zoekertjes in de rubriek Eik , huis tuin, eetkamer keuken, eetkamer. Ontdek hier het volledige aanbod aan tweedehands artikelen of plaats zelf een zoekertje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts