woensdag 11 februari 2015

Ceramica tegels

In ons zeer ruime assortiment vind u vast wat het meest bij u woning past. Ceramiche Refin produceert tegels , gres porcellanato, keramisch tegels voor vloeren en wanden, voor binnen en buiten, badkamers en keukens. Door hun hoge anti-slipwaarde zijn ze geschikt om te gebruiken op het dak.


De tegels zijn maatvast en verkrijgbaar in meerdere formaten. Doordat de tegels lichtgewicht zijn, zijn ze ook zeer geschikt voor renovatie van dakterrassen .

ITAL CERAMICA in ROTTERDAM - Zuid Holland. Ceramica webshop tegels en ornamenten Den Bosch. Al vele jaren de specialist in Wandtegels , Vloertegels , Natuursteen en Vloerverwarming van de regio Rijnmond.


U kunt bij ons terecht voor een goed advies over het verwerken van Castelo tegels. Op zoek naar de mooiste tegels van Imola ceramica ? Zoek niet verder ook dit merk kunnen wij zeer scherp voor u aanbieden. Vraag vandaag nog een offerte. Mooie collectie toonaangevende merken o.

Keramische tegels van Mirage uit Italiƫ. Ieder jaar passen wij deze collectie aan en kijken daarbij uiteraard specifiek naar de wensen van de Nederlandse en Belgische markt. Laat u vrijblijvend informeren. Tegels van hoge kwaliteit voor een lage prijs.


In diverse maten en kleuren. Bestel online bij De Tegelimporteur! Europa en verkoopt deze rechtstreeks zonder tussenkomst van een winkelier.


Onze doelgroep zijn tegelzetters, projectmarkt, hotels, restaurants, particulieren etc. Diensten en producten: Badkamer tegels, Binnentegels, Buitentegels, Cementtegels, Douchegoot, Douchegoten,. Winkels in doe-het-zelfartikelen.


Met een herkomst uit ItaliĆ« behoren onze keramische tegels tot de topklasse en bent u verzekerd van kwaliteit. Bij ons kunt u een offerte aanvragen . Wij importeren Saloni tegels rechtstreeks uit Spanje en hebben een grote voorraad saloni tegels. Vlagsma Tegelwalhalla is de specialist in goedkope en luxe wandtegels en vloertegels in Friesland.


Flaminia Tikas Grigio Naturale 30x60.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts