maandag 16 februari 2015

Plise hor

Heeft u een draaideur, een schuifpui of heeft u openslaande deuren? Hier gaat u de hordeur samenstellen. Vul de maten van de plissé hordeur in. Snel en eenvoudig uw plissé raamhor samenstellen met behulp van de configurator.


Maatwerk plissé horren voor een scherpe prijs: bezoek ook onze.

De beste kwaliteit plissé hordeuren op maat voor de laagste prijs, en snel in huis. Vanzelfsprekend met een ruime keuze aan kleuren en gaassoorten. U kunt kiezen uit een functionele vaste hordeur, een modieuze plissé hor en verschillende Hamstra rolhorsystemen.


U kiest voor de kwaliteit en het comfort van een Hamstra-hor? Benader dan eerst uw verkooppunt! Vul hiernaast uw postcode of plaats in. De koorden van zowel de plissé raamhor, de plissé hordeur als de duo plissé hor kunnen worden vervangen.


Het verschilt per type hoe de koorden worden vervangen.

De S7Plissé hordeur heeft volledig aluminium profielen, extra stevig polyestergaas en een greepstijl voorzien van magneetsluiting. Bestel gratis kleurstalen. Bent u op zoek naar een plisse hordeur? Kijk dan in de Plisse hordeuren webshop voor onze scherpe prijzen en uitgebreide assortiment aan plisse hordeuren. Een hordeur houdt vliegen en insecten tegen.


Hordeur schuifpui, magnetische hordeur, horgaas en hordeur plissé. Koop een deurhor bij GAMMA online. De plissé hordeur is de meest populaire hor. Met een plissé hordeur houdt u ongedierte als vliegen en muggen gemakkelijk buiten.


Het grootste voordeel van een plissé hordeur is dat deze in tegenstelling tot andere hordeuren uitermate geschikt zijn voor gebruik bij schuifpuien en dubbele tuindeuren. Unilux maakt horren en zonwering. Wij ontwikkelen en fabriceren horren in onze Nederlandse fabriek, daarmee ben je gegarandeerd van topkwaliteit. Het bijzondere plissé gevouwen gaas van deze plisse hordeur geeft een extra dimensie aan uw interieur. De lage geleidingsrail op de drempel (slechts mm) biedt u veel comfort.


De Vouwhordeur Plissé met het speciale design en het unieke geplisseerde. Standaard raamrolhor Aurora Horren - uw horspecialist Scharnierende raamhor Aurora Horren - uw horspecialist Voorzethor Aurora Horren - uw horspecialist Voorzethor met klemhoek Aurora Horren - uw horspecialist Plissé raamhor Aurora Horren - uw horspecialist Plissé hordeur Aurora Horren - uw horspecialist.

De op de vloer geplakte geleidestrip heeft een dikte van slechts mm. Indien er sprake is van . Vind plisse hordeur op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts