vrijdag 20 februari 2015

Vloertegels zuid limburg

Levering in heel Nederland. Kom langs in onze showroom of maak direct een afspraak! Alle soorten wandtegels en vloertegels zijn leverbaar. Afhalen of bezorgen in heel Nederland.


Vloerenboulevard is dé specialist in laminaat vloeren, PVC Vloeren, houten vloeren, parketvloeren, natuursteen- en grindvloeren.

Dankzij ons complete en enorme aanbod vindt u gegarandeerd de vloer die bij u past! Bezoek snel onze showroom in Kerkrade, Limburg. Stijlvolle keramische tegels voor zowel binnen als buiten verkrijgbaar bij Vloerenboulevard. Bekijk hier ons ruime assortiment keramische tegels of ervaar de kwaliteit zelf in onze showroom. Keramische tegels vloeren te krijgen in heel Limburg : van Kerkrade tot Roermond en van Venray uiteraard tot Maastricht!


Een juiste assortiment tegels voor een betaalbare prijs. Geef uw interieur de uitstraling die u wilt met de patchwork tegels van Kierkels. Tegels voor vloer en wand.

Van een warme zuid Europese uitstraling tot een fraaie vintage of industriële look. Het kan allemaal met de verschillende series patchwork tegels. Persoonlijk en deskundig advies. Het uitkiezen van wandtegels, vloertegels , sanitair of een complete badkamer is geen dagelijkse bezigheid.


Onze ervaren verkoopadviseurs . Vergelijk bedrijven voor tegels in Limburg met ervaringen, reviews en beoordelingen van gebruikers. Koop of Verkoop restpartij op Marktplaats. Met het zetten van tegels wijkt u af van de rest en geniet u van de duurzame en hygiënische vloer.


Met tegels kunt u alle kanten op: van erg minimalistisch tot een heuse barok uitstraling. Via ons netwerk van specialisten laat u tegels zetten in Limburg. Na uw gratis en vrijblijvende offerteaanvraag ontvangt u meerdere . Een nieuwe badkamer, keuken of een nieuwe vloer, het kunnen allemaal redenen zijn waarom u op zoek bent naar tegels of sanitair.


U wilt meer informatie en u wilt kunnen vergelijken. Uiteraard zoekt u een scherpe prijs. Naast complete badkamers maken we ook vele complete tegelvloeren.


Mosa is een internationale, Cradle to Cradle gecertificeerde, tegelfabrikant.

Voor unieke tegel concepten voor wanden, vloeren, gevels en terrassen. Portugese tegels , cementtegels, Marokkaanse Zelliges, Azulejos en Mozaïektegels. Eigen productie, handgemaakte tegels uit voorraad leverbaar, deskund. Bouwcenter Jan Opreij, gevestigd in het Zuid -Limburgse Margraten, Maastricht en Nuth is een groothandel in hout en bouwmaterialen, natuursteen, keukens, tegels , sanitair en doe-het-zelf producten.


Mooie tegels kopen in Limburg met wel tot korting. Ton Mestrom Badkamerstyling in Limburg heeft alles in huis om voor u de ultieme droombadkamer te verwezenlijken. Ons totaalconcept omvat alle fases voor de metamorfose van uw badkamer: van ontwerp tot sloop, uitvoering en afwerking. Daarnaast leveren wij alle gewenste materialen, van het sanitair en de tegels tot . Wij bieden een ruim assortiment tegels , sanitair en accessoires waarin wij de nieuwste trend meenemen, maar ook de klassiekers niet vergeten. Nieuw in ons assortiment en als enige dealer in Zuid - Limburg : VTwonen buitentegels , duostone, 60x60xcm.


Een ultieme keramische vloertegel verlijmd op een speciale onderlaag van SERAFOAM, ultralicht en makkelijk te leggen in een ondergrond van zand. Geen algen en mos aangroei. Ze blijven hun kleur behouden . WIJ HEBBEN HEEL VEEL RESTPARTIJEN HOOGGLANS EN GEPOLIJSTE VLOERTEGELS. GRIJS VANAF EURO PER MINCL.


BTW GEPOLIJST VLOERTEGELS 60x60… € 100.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts