donderdag 19 februari 2015

Zwarte kabbes vloer

Zwarte Kabbes is een zeer harde tropische hardhoutsoort. Daardoor is deze houtsoort geschikt voor intensief gebruik. De echte donkere kleur die Zwarte . Laagste prijs garantie √ CBW √ Vraag nu een offerte aan √ Webwinkel.


Het is lichter dan Wengé en strakker van kleur dan Panga Panga. Ook aan het populaire Jatoba is deze houtsoort verwant.

In de collectie Exclusief vindt u diverse exclusieve tropische houtsoorten. Deze serie wordt afgewerkt met een Hot Press Olie of lak en is ook verkrijgbaar in Visgraat motief. Sucupira is vooral in de jaren . Bezoek onze showroom in Alkmaar om een sfeerimpressie te krijgen van . Openingstijden AmsterdaMaandag alleen op afspraak. ZWK) DIPLOTROPIS PURPUREA. Een zeer harde houten vloer.


Internationale handelsnaam : . Naarmate de vloer langer ligt, zal de vloer een donkerder uitstraling krijgen.

Ik heb ook een zwarte kabbes vloer liggen. Ook onze vloer is met Osmo 3x behandeld. Ik ben uiterst tevreden over de vloer en heb helemaal geen last van krimp. Deze vloerdelen worden geschuurd en met een kleine vellingkant geleverd.


Gedetailleerde omschrijving: We willen de vloer opnieuw geolied hebben. Is zitten hier en daar wat krassen en plekken. Het lijkt niet nodig te zijn op de vloer eerst helemaal te schuren, maar wellicht is licht opschuren wel nodig.


De vloer is jaar geleden gelegd. Meer informatie over dit tropische hardhout vindt u op Woonwebsite. Amerikaans eiken Oscuro Bij Amerikaas eiken en noviteiten. Donkere houtsoort uit Brazilië. Ook zeer goed af te werken met bijvoorbeeld een witte olie.


Tip: print deze advertentie bij belangstelling mooie hardhouten vloer : zwarte kabbes. Nu ook in multiplank, geschikt voor vloerverwarming ! Opbouw van de vloer : 12mm watervast berken multiplex, met. Speciale aanbieding op Marktplaats. Koop nu deze unieke Marktplaats aanbieding. Een kwalitatief hoogwaardig stabiel product en zowel geschikt voor de consument als voor een projectmatige vloer.


Door de dubbele laag is werken nagenoeg uitgesloten.

Betimmeringen binnen en buiten, meubelen, trappen, (parket) vloeren , scheepsbouw, carrosseriebouw, snijfineer, draaiwerk, beeldhouwwerk, mesheften enz. Hongaarse punt, Weense punt, etc. Wij helpen u graag met de juiste keuze, die naar onze mening altijd persoonlijk en afhankelijk van . In FSC kunnen wij u leveren: Mandioqueria, Jatoba, Muiracatiare en Cumaru.


De dikte van de vloeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts