vrijdag 27 februari 2015

Buiten serre

Een serre is een terrasoverkapping met glazen schuifdeuren rondom. Tuinmaximaal heeft gegarandeerd de laagste prijzen voor serres ! Buiten begint binnen met een luxe serre van Jumbo. Wij creëren een nieuwe woonruimte waarvan u blijft genieten.


Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een serre van aluminium.

Eigenlijk heel logisch, want een aluminium serre vormt een praktisch en stijlvol verlengstuk van uw woonhuis. Zo kunt u buiten naar binnen halen en het hele jaar door genieten van uw tuin en een optimale lichtinval. Een aluminium serre is dan ook . Glazen serres winnen snel aan terrein. Met een zonverwarmde glazen serre kunt u in elk seizoen “ buiten ” genieten. U bespaart direct op uw stookkosten omdat de serre ook nog eens extra isolerend werkt voor uw woning.


Dat betekent kort gezegd minder energieverbruik en meer woongenot. De terrasoverkappingen zijn als perfecte bescherming tegen .

Er heerst een lichte, ruime en transparante sfeer. In uw serre kunt u genieten van het eerste voorjaarszonnetje of juist van de laatste zonnestralen in het najaar. Buiten -Goed heeft een zeer uitgebreid assortiment . Ook uw tuinmeubelen kunnen altijd buiten blijven staan. Dat zijn nog maar enkele voordelen van een terrasoverkapping. Busscher Serre Bouw levert en plaatst terrasoverkappingen door . Met serrezonwering houd je de serre of terrasoverkapping koel in de zomer doordat de zon buiten blijft.


Bezoek onze showroom of bekijk nu de opties op de website. Bezoek de showroom van Buitenhuis Holland om de mooiste terrasoverkappingen en serres te bekijken. Levering door heel Noord-Holland en Texel. Met een serre worden uw tuin én uw woonhuis samen één geheel.


U bevindt zich in uw eigen vertrouwde huiselijke omgeving maar bent toch buiten. Serrezonwering voor bovenop een serre. Uitval 5m producent smits rolluiken en zonwering bv. Deze serre gaan we binnekort.


Vaak heerst er overdag een aangenaam klimaat.

Serres zijn gewilde verblijfsruimtes. Als de zon maar iets schijnt, stroomt de warmte door het vele glas naar binnen, terwijl het in andere vertrekken flink koeler kan zijn. De aanbouw vol daglicht verkleint de overgang tussen binnen en buiten. Door zijn transparantie bevind je . Zonwering kan bij een serre zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde worden aangebracht, maar die aan de buitenzijde geeft een betere wering van het zonlicht. Ja, wat is nu eigenlijk de definitie van een serre ? In de Dikke van Dale lezen we: een glazen veranda aan een huis.


Oftewel een uitbouw aan je huis waar lekker vele licht door naar binnen komt. Je kunt een serre gebruiken als verlenging van je woonkamer of keuken of juist als een plek waar je planten kunnen . Kijk en vergelijk en overtuig uzelf. Vanaf een heel klein budget kan u al prachtige serres aanschaffen. Wij helpen u graag bij het vinden van de geschikte serre. Dit geeft u veel extra binnen en buiten mogelijkheden.


Wilt u graag een serre laten plaatsen? Dankzij de serre krijgt u het gevoel dat u buiten zit, maar u bent gewoon in de woning. De tuin wordt veel meer betrokken bij het huis, het vormt meer één geheel.


Dit is het oorspronkelijke idee van de serre , u creëert een ruimte . Zelfs bij gering aanbod van zon kan de temperatuur in uw veranda of serre al oplopen tot onaangename hoogte. Maar om ook dan volop te kunnen genieten van uw serre biedt deze serrezonwering voor u de oplossing. De warmte blijft buiten en het gefilterde licht zorgt binnen voor een aangenaam decor.


We laten vijf verschillende serres met vouwwanden zien. Het voordeel van een vouwwand in de serre is dat je in een handomdraai van je (woon)kamer een groot terras maakt. De vouwwanden kunnen eenvoudig worden geopend en zorgen voor een royale verbinding met buiten. Laat je inspireren door .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts