vrijdag 13 februari 2015

Vloertegels 33x33

De beige geglazuurde keramiek. Mooie vloertegels nog nieuw. Vind vloertegels 33xop Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Vloertegel S grijs 33xkoopt u eenvoudig online!

Tegels in Huis altijd de goedkoopste. Op voorraad Vandaag bestel overmorgen in huis. Domino Filadelfia beige-vloertegel 33x33cm, beige. Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan.


Bekijk hier ons online aanbod! Om een mooi geheel te vormen is deze tegel ook beschikbaar als wandtegel. Prijs per doos: €2incl.


Hallo, ik verkoop nieuw gekochte vloertegels (kunnen ook gebruikt worden voor wand) omdat ik me bedacht heb van kleur.

Uw tegels pas nodig over een paar maanden? Portugese vloertegel Artisan Damero-A. Dit product staat reeds op uw wenslijst! Peronda FS Faenza-A Vintage Tegel 33xis een keramische wand- en vloertegel ontworpen door Francisco Segarra. Deze tegel heeft een authentieke uitstraling en haar unieke design brengt een unieke sfeer aan de ruimte.


Standaard sortering, Sorteer op populariteit, Sorteer op nieuwhei Sorteer op prijs: laag naar hoog, Sorteer op prijs: hoog naar laag . Gekocht voor op de vloer van de badkamer en deze zijn over. De dikte van de tegels is 9mm. Nieuw in het assortiment van Megadump Nunspeet. Deze prachtige landelijke vloertegels zijn geschikt voor intensief gebruik en nemen u mee in de geschiedenis van ons prachtige boeren Nederland. Met deze tegels tovert u elke woonkamer om in een warme landelijke ruimte.


Geschatte Levertijd: 3-Werkdagen. BTW, exclusief verzendkosten . Wil je houtlook tegels, ook wel bekend als keramische tegels? Ga je voor klassieke of juist natuurlijke vloertegels ? Ook voor gereedschap, zoals tegellijm en een tegelsnijder, kun je bij ons terecht.

Beide maten wit en zwarte vloertegels , in het zelfde caliber. Merk: Tegelimport Model: vloertegels 33xzwart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts