dinsdag 24 februari 2015

Issa vloeren ervaring

Al onze parketteurs hebben meer dan jaar ervaring. Bent u zelf geen expert in vloeren leggen? Onze parketteurs zijn gespecialiseerd in het leggen van elke vloer soort.


Bel voor de strakste egalisatie vloer! Op zoek naar een nieuwe vloer? Bij Issa vloeren vindt u uw droomvloer.

Of het nou om houten vloeren een gietvloer of pvcvloer gaat. Showroom in Alkmaar en Amsterdam. Prima voorlichting, begeleiding en advies. Hebben een zeer uitgebreid assortiment vloeren en ook de mogelijkheden van het aanleggen van vloerverwarming. Naast de twee verdiepingen te hebben laten voorzien van nieuwe vloeren , hebben we ze ook de trap gelijk laten vernieuwen en het luik voor de kruipruimte op een . Vanaf het eerste moment tot en met het laatste moment zeer goed bedrijf.


We werden netjes geholpen en kregen de tijd. We kregen goede en duidelijke uitleg en verkoper dacht met ons mee. Levering en afspraken zijn keurig nagekomen.

De vloer ligt mooi strak en de afwerking is netjes. Kortom, een kundig en eerlijk . Goede of slechte ervaringen met vloeren ? Wij zijn gespecialiseerd in het leveren, plaatsen, herstellen en onderhouden van pvc, woonbeton en houten vloeren voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Het bedrijf is aangesloten bij Parket Groep Nederland en . Speel jij het liefst de hele dag door met kleuren en materialen? Heb je ervaring in de verkoop? Solidfloor, Meister, Berry Alloc, Dennebos en heel veel custommade flooring!


Exclusief Piet Boon Dealer. Bekijk onze openingstijden om langs te komen en eventueel voor het maken van een afspraak, zodat wij de tijd aan u kunnen besteden die u verdient bij het uitzoeken van uw vloer. Want bij Issa vloeren is de klant nog altijd koning.


Daarom hebben wij een ruime vloeren collectie samengestel zodat wij elke behoefte en woonwens kunnen vertalen naar de juiste vloer. Vloeren zijn er in verschillende stijlen. Ben jij opzoek naar een vloer of wil jij jouw huidige vloer vervangen? Fluorietweg 19B te ALKMAAR en is actief in de branche Groothandel in hout en plaatmateriaal. Uw mening is erg belangrijk voor onze bezoekers, daarom verloten wij maandelijk een iPad onder alle nieuwe reviewers.


Geef daarom snel uw mening en win! Verder zit er een grote winkel in Alkmaar, Issa vloeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts