vrijdag 27 februari 2015

I cancelli

Bekijk de beste aanbiedingen, hotelinformatie en klantbeoordelingen. Diep verscholen in de groene Apennijnen, ten noordoosten van Florence, ligt de Antico Borgo I Cancelli. Het vakantiepark ligt hoog op een heuvel waarvandaan je een magnifiek uitzicht hebt op het bosrijke heuvellandschap van Toscane. Een oase van rust, dat is werkelijk wat het is.


Special offer: vacanze in toscana.

SPECIAL OFFER: HOLIDAYS IN TUSCANY. Vacation rental apartments in the heart of Tuscany. Antico Borgo I Cancelli offers you a special occasion: book your holiday directly from the website choosing “Early Booking” or “Awarded visitor” . Het is een ideale plek voor mensen die zoeken naar rust en natuur, maar ook faciliteiten binnen handbereik willen hebben.


Info over Antico borgo I Cancelli. Palazzuolo Sul Senio en geclassificeerd als van bij TripAdvisor. Zoek je rust en overweldigende landschappen, maar wil je ook genoeg te doen hebben?

Dan is I Cancelli met zijn indrukwekkende ligging, twee openluchtzwembaden, een tennisterrein en een manege in de buurt de ideale bestemming. Altijd de beste deal naar Appartement I Cancelli bij de grootste online Vakantiewinkel van Nederland: D-reizen. Ontdek onze prijzen en service! Voordelig naar I Cancelli in Italie? Vertrek vanaf vliegveld Eindhoven Airport voor uw vakantie of Lastminute naar Appartement I Cancelli.


Goedkoop parkeren, geen wachttijden! Het park bevindt zich in een bosrijke omgeving en ligt centraal gelegen. Snel en voordelig boeken bij het startpunt van jouw droomvakantie. Dit prachtige vakantiepark ligt ten noordoosten van Florence.


Deze residentie heeft een restaurant. De gemeenschappelijke ruimtes zijn uitgerust met wifi . Dit is een vakantieverblijf met slaapkamers. In totaal kunnen hier personen blijven slapen. The residence offers a restaurant.


Public areas are equipped with wireless Internet access ( surcharge).

Het park is erg mooi en rustig gelegen, want het ligt midden in de natuur. De vakantiewoningen die er te huur zijn, zijn gemakkelijk en comfortabel ingericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts