dinsdag 17 februari 2015

Podiumvloer

ShowFloor is een sterk reflecterende vinyl podiumvloer , met een uitstekende prijs -kwaliteitverhouding. Ontdek hem op onze website! Prolyte truss draaiende podiumvloer diameter 600cm. Rolight de topper die graag met u meedenkt.


Duizenden producten op voorraad.

Bekijk ons brede assortiment in onze webshop. Onze lichtgewicht vloer is opgebouwd uit een kunststof honingraad met aan beide zijdenmm meubelplaat. Podiumdeel met watervaste podiumvloer met antislip noppen in een donkerbruine of zwarte kleur, geschikt voor binnen en buiten.


Hexa podiumvloer van mm dik. Podiumdelen met een zwarte watervaste HEXA vloer, leverbaar in verschillende afmetingen. Prijs is zonder insteekpoten. Geen afbeelding ingesteld.

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel. Terug naar: Verhuur Podium - Doeken. Podiumvloer bestaande uit rechthoekige delen en hoekdelen, met diverse poten die in hoogte verstelbaar zijn.


Afmetingen van vloerdeel ca 100x200x62cm. Voor valse vloer of podium. De middelste delen zijn m. Diep deze rij kun je weg… € 6500. Pallets 105x105xstevige kwaliteit en beide zijden dicht.


Te gebruiken voor diverse doeleinden. Nog stuks € 1- per stuk of € 2- per stuks. Onderbouw over gehele lengte onderbroken door muur en toch voldoende draagkracht.


De opbouw: De ( podium)vloer op! De voorbereiding vandaag op de werkvloer ging voor alle vier de deelnemers (Anne de Lange, Pien Hoveling, Amber Baars en Jody van der Velden) goed. Vind de fabrikant Multiplex Podiumvloer van hoge kwaliteit Multiplex Podiumvloer , leverancier en producten voor de laagste prijzen bij Alibaba. Onlangs hebben we onze podiumvloer uitgebreid met een vloer van 10m breed diep en hoog Podium wordt tevens voorzien van valbescherming.


Ook is dit leverbaar in de hoogtes van 0en hoog.

Ism een aantal collega bedrijven is deze setting ook te krijgen met een Prolite . Groenhorst studenten leggen podiumvloer aan op De Pinkenberg. De totale oppervlakte is 55m². De hoogte van de podiumvloer varieert van tot 30m, afhankelijk van de ondergrond. De hoogte vanaf de podiumvloer tot onder de overkapping bedraagt in het midden 30m en aan de beide zijkanten ,60m. Een aankleding podiumvloer huren?


Bij ESG Verhuur Horeca-, Party- en Event Verhuur zijn er artikelen! Kijk snel naar alle mogelijkheden! Transport mogelijk door heel Nederland!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts