maandag 16 februari 2015

Grote lamellen

Lamellen zijn ideaal voor ruimtes met afwijkende ramen. Welke verticale jaloezieën passen bij jouw woonstijl? Lees hier meer over lamellen van GAMMA. Uw woonkamer als rustgevende ruimte met hoge ramen met zicht op de tuin… Een ruime leefkeuken met grote ramen als verbinding met het zonovergoten terras….


Copahome biedt verschillende oplossingen voor het bekleden van grote raampartijen.

Verticale lamellen op maat online. In de loop van de afgelopen jaren zijn de verticale lamellen ontwikkeld tot een decoratief en sfeervol zonwerend product. Vooral de mooie collectie stoffen lamellen dragen hieraan bij. Vaak toepast op kantoren voor projecten. Thuisin van Dijk heeft onder andere de merken LOOKin, Luxaflex en Bece.


Verkrijgbaar in stof of aluminium. Deze zijn zeer geschikt voor grote ramen, een echte aanrader. Lengtes tot zes meter vormen geen probleem, hoogtes van vier meter evenmin.

De lamellen hangen ook steeds mooi strak. Dit product heeft een grote functionaliteit aangezien u kan kiezen voor volledige lichtinval, beperkte lichtinval of volledige privacy met . Optimale lichtregulering en voldoende privacy, ook voor de grotere ramen in jouw woning? Naast standaard ramen zijn verticale lamellen uitstekend toe te passen bij grote en afwijkende raampartijen zoals schuifpuien, erkers en schuine ramen.


Schüco grote lamellen ALB (Aluminium Louvre Blades) bieden dankzij de systeemtechniek hoge kwaliteit in combinatie met veelzijdige toepassingsmogelijkheden. Het grote assortiment lamellen biedt vormgevingsspeelruimte voor individuele architectuur. De horizontaal of verticaal geplaatste lamellen kunnen zowel vast . Kies uit verticale lamellen van stof, aluminium of PVC. Door hun strakke uitstraling zijn verticale jaloezieën zeer geschikt voor eigentijds interieurs. Voor grote ramen, schuifdeuren of zelfs afwijkende raamvormen.


Go XL, ideaal product voor grote raampartijen! Geen enkel ander product combineert functionaliteit en sfeer zo goed als lamellen. In gesloten toestand geniet u van uw privacy terwijl ze in open toestand een prachtig gefilterd daglicht geven.


Doordat de lamellen in verticale banen naar beneden hangen houden ze minder . Extra grote lamellen systemen, maar denkt u bijvoorbeeld ook aan het combineren van verschillende systemen met of zonder overlapping, geschakelde bediening en aan elkaar sluitende pakketzijdes. Niks is te gek of ondenkbaar bij de specialist in verticale . Ze worden veelal gekozen bij grote raampartijen vanwege de vele mogelijkheden in maatvoering, omdat je er uitstekend het licht en de privacy mee kan regelen en omdat het goed te combineren valt met andere raamdecoratie.

Belvedere heeft de grootste collectie lamellen van Hilversum en het Gooi. Wat maakt kopen van lamellen bij Belvedere zo bijzonder. Overdrukrooster met grote lamellen. De buitenmaten van dit model zijn 6x 655mm.


Het is een opbouwrooster wat door middel van schroeven en pluggen op een buitenmuur gemonteerd wordt. Dit model is vervaardigd van aluminium extrusieprofielen. In de collectie verticale jaloezieen van Multisol vindt u kunststof, aluminium en textiele lamellen. Kunststof en aluminium lamellen zijn vochtbestendig en makkelijk schoon te maken. De grote keuze uit textiele, kunststof en . De collectie bestaat uit stof, kunststof en aluminium verticale lamellen.


Keuze uit grote of meer verfijnde lamellen. Creëer probleemloos de perfecte lichtinval. Plisségordijnen Geschikt voor vrijwel elke raamvorm.


EETBAARHEID: Hoewel de grote molenaar eetbaar is, wordt het verzamelen door leken in verband met mogelijke verwisseling met giftige trechter- zwammen afgeraden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts