maandag 31 maart 2014

Multiplank

De multiplank , oftewel de duoplank of combiplank is een samengestelde houten vloer. Wilt u meer weten over de multiplank ? Lamelparket en multiplank altijd scherpe prijzen. Aleen A-kwaliteit vloeren direct vanaf de fabriek.


Bovendien komt de nerftekening duidelijker naar voren. Deze vloer is ook uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Dit komt doordat de multiplank vloer de massieve uitstraling heeft van een houten vloer. Daarnaast is de multiplank vloer van goede kwaliteit en veel minder werking dan een houten vloer. Een multiplank vloer kunt u eenvoudig zelf leggen. Een nieuwe woning of bent u aan het verbouwen?


Een belangrijk onderdeel van uw woning is uw houten vloer. U heeft de keuze uit verschillende vloerdelen, zoals een massieve vloer of een parket vloer. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een multiplank.


Meer informatie over de multiplank en de voor- en nadelen . Je wilt het mooie van een houten vloer, maar je bent bang dat de vloer groeit.

Normale gedachte hoor, dus de massieve houten vloeren kunnen iets gaan werken, een multiplank of combiplank niet! Door de constructie van deze plank met een onderlaag met daarop een echte eiken toplaag werkt de vloer niet. Dit maakt de houten vloer zeer stabiel en sterk. Alle info over multiplanken. Prijzen, aanbiedingen en Alternatieven.


Meer dan verschillende houtsoorten. Hij wordt ook wel duoplank, lamel(parket) of systeemplank genoemd. Dit is een houten parketvloer waarvan de toplaag uit edelhout bestaat bijvoorbeeld eiken hout. Onder deze toplaag is een dwarslaag van ander materiaal aangebracht.


Barnevel Zoetermeer, Amsterdam, Utrecht. Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Zeer divers aanbod van vloeren van licht tot donker.


Bij alle kleuren en variaties op onze website! Multiplanken (duoplank) vloeren. De Floer Geoliede Visgraat multiplanken met de Eiken toplaag van mm zijn verlijmd op een mm dikke berken multiplank drager.


Deze plankopbouw zorgt voor een parket wat minder werking vertoond dan een massieve eiken vloer. Ook maakt deze visgraat multiplank het mogelijk de eiken houten vloer te leggen op . Eenvoudig en snel geoliede multiplanken bestellen?

Bij Vloervoordeel vindt u een groot assortiment multiplanken tegen scherpe prijzen! Bekijk hier alle multiplanken. Ideaal voor wanneer u wél het uiterlijk, maar niet de eigenschappen van een houten vloer wenst. Bij een multiplank vloer wordt de uitstraling van een massief houten plankenvloer gecombineerd met de voordelen van traditioneel parket.


De vloerdelen zijn gemaakt van een stabiele onderlaag ( meestal watervast verlijmd berken multiplex), met een massief houten toplaag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts