dinsdag 18 maart 2014

Verwol systeemwanden

Neem contact op voor absoluut maatwerk en ervaring. Wij ontwikkelen, produceren en installeren systeemwanden en systeemplafonds. Ook maken wij betimmeringen en complete interieurconcepten voor kleine projecten en grote projecten.


Wij willen graag een totaaloplossing zijn voor onze. Glazen of dichte scheidingswanden met onbeperkte mogelijkheden voor afwerking. Groei tot medewerkers.

Verhuizing van het klooster in Spanbroek naar het kantoor in Opmeer. Bouw eigen fabriek en productie in eigen beheer. Systeemwanden worden toegevoegd aan . Maar ze bieden ook de controle over geluidsisolatie en privacy of juist transparantie die uw medewerkers nodig hebben om optimaal te presteren. Wensen met betrekking tot kleur, afwerking of materiaal maar ook op het gebied van geluidsisolatie, brandwerendheid en privacy.


Daarnaast hebben wij een glazen scheidingswand ontwikkelt met een bijna naadloze overgang: Clearvision. Nog strakker en nog stijlvoller dan onze andere glazen systeemwanden. De systeemwanden zijn door een assessor van het Cradle to Cradle Institute opnieuw beoordeeld met als resultaat het certificaat Silver.

Het Stadskantoor Leeuwarden is naar ontwerp van OTH gerenoveerd. De stalen suskasten zorgen voor voldoende luchtafvoer met . Dit wordt bereikt door middel van een uniek slijpproces, waarbij de panelen convex en concaaf worden geslepen voordat het glas wordt gehard. We zijn wereldwijd de enige partij die nagenoeg het complete interieur met C2C-producten in kan richten, aldus een woordvoerder. Verwol introduceert de Vintage Vision!


De CNC-machines kunnen extreem nauwkeurig en computergestuurd aluminiumprofielen voor onze systeemwanden frezen. De nieuwe machine kan echter ook 2mm staalplaten verwerken. Wij waren te gast in het compleet gerenoveerde kantoor van de Landelijke Huisartsen Vereniging.


U wilt weten wat het kost om een aantal systeemwanden te plaatsen in misschien wel uw kantoor. Prijzen van systeemwanden communiceren wij bewust niet op onze website. Wij kennen u, en nog belangrijker uw wensen, nog helemaal niet. Met trots introduceren wij de Slimline Serie systeemwanden ! Een zeer strak uiterlijk, uitzonderlijke hoge geluidsisolatiewaardes, profiel- en kitloze overgangen tussen (glas)panelen en meer. Bekijk de brochure voor beelden en meer informatie!


Standaard systeemwanden en maatwerk op de vierkante meter. Eén aanspreekpunt voor de totale afbouw. Projecten die op tijd en binnen budget worden gerealiseerd.


Kennis, ervaring, snelheid en flexibiliteit.

Het Voedingscentrum in Den Haag gaat verhuizen en verhuist niet alleen de organisatie maar ook de systeemwanden. Daarnaast worden enkele, nieuw te plaatsen, wanden vervaardigt uit “afvalglas” en worden de nieuwe wanden op basis van gebruiksrecht geleverd i.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts