maandag 24 maart 2014

Coating voor beton

Beton coating is een uitstekende afwerking voor vloeren in onder meer garages, werkplaatsen, kelders en magazijnen. Het is een duurzaam vloersysteem dat gevormd wordt door een toplaag die op basis van een mix van hoogwaardige tweecomponenten harsen tot stand komt. Hierdoor ontstaat een keiharde laag.


Sikagard-6S Betoncolor is een 1-component oplosmiddelhoudende coating op basis van methacrylharsen bestand tegen verwering, alkalische stoffen en veroudering. Het product is beschikbaar in lichte en gekleurde tinten voor gebruik op minerale ondergronden waaronder beton en andere cementhoudende . HORNBACH Beton coating zijdeglans kiezelgrijs 7ml nu bij HORNBACH online kopen!

Borellith is een op nano lithium silicaat gebaseerde betonvloer coating en dringt dieper en gelijkmatiger door in het beton dan producten op basis van kalium en natrium. De indringing en de reactie gaan . Het is altijd lastig kiezen voor een goede coating. Beton is ook een ondergrond waarbij u goed moet nadenken over de betoncoating.


Brandwerende Coating voor Beton. In de praktijk kan het voorkomen dat de brandwerendheid van betonvloeren niet voldoende is. Normaal is het dan een dure aangelegenheid om de vloer op te waarderen naar een hogere brandweerstand. Rudolf-Hensel heeft twee speciale brandwerende coatings ontwikkeld om dit op .

Vloercoating zelf aanleggen? Doe het zelf bij Epoxywinkel. Een betonvloer vraagt enig onderhoud. Dat heeft te maken met de enigszins poreuze structuur van beton. Zonder bescherming en onderhoud gaan er onherroepelijk vlekken op ontstaan die zich niet of nauwelijks laten verwijderen.


In dit artikel kun je lezen welke methoden er zijn om een . Decochip doe-het-zelf Betonlook coating. Betoncoating is een slijtvaste toplaag op beton als betonvloercoating. Eenvoudig in het aanbrengen.


Advies voor het verven of transparant coaten van steenachtige vloeren: bezint eer ge begint. Vaak gaat het niet om een harde betonnen ondergrond die geschilderd moet worden, maar om een egaliseerproduct (egaline of anhydriet, gipsgebonden vloer) of een poederende zandcement dekvloer. Gebruik vloercoating, betonverf of epoxy coating. Bekijk nu ons aanbod coatings. Beschermlaag, aangebracht om het betonoppervlak te beschermen of te verfraaien.


Een coating vormt een beschermende laag op het betonoppervlak . Maak voldoende epoxy aan, maar niet meer dan in ca. Reken op een verbruik van ca.

Wie een betonvloer coat brengt een laag kunsthars (PU, ook: epoxy) op de vloer aan. Deze laag is ondoordringbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts