vrijdag 21 maart 2014

Verplaatsbaar terrasscherm

Het JAGA vrijstaande verplaatsbare terrasscherm is in schuinte traploos in te stellen van 5º tot 70º. De breedte is mogelijk in of meter. Het is mogelijk het JAGA vrijstaande verplaatsbare terrasscherm te leveren met verlichtingsprofiel voorzien van geïntegreerde spotjes . Ben je op zoek naar een verplaatsbaar terrasscherm ? Bij Xterior ben je aan het juiste adres voor o.

Op zoek naar verplaatsbare windschermen? Van onze verplaatsbare terrasschermen is model Alkmaar een flexibele keuze voor het creëren van een windvrij terras. Een vast of mobiel windscherm kopen doet u bij Vandeputte. Met een mobiel windscherm kunt u altijd uit de wind zitten waneer u dat wilt.


Zet het windscherm snel neer als het weer daar om vraagt. Geniet op uw eigen terras comfortabel en uit de wind! Onze stabiele verrijdbare windschermen zijn uitgevoerd in slanke RVS kokerprofielen en worden voorzien van 6mm gehard veiligheidsglas. Door de licht lopende zwenkwieltjes zijn de verrijdbare windschermen gemakkelijk te verplaatsen in elke gewenste windhoek en te koppelen d.

Voor terrasschermen moet u bij Horecator zijn. Maatwerk is standaard en de mogelijkheden zijn enorm groot met terrasschermen. Vraag direct een offerte aan ! Er zijn verschillende schermen die geschikt zijn als zonwering voor boven uw terras. Verplaatsbare terrasschermen voor een makkelijk in deelbaar terras, maatwerk schermen van Haco Terrassen.


Met een terrasscherm kunt u lekker uit de wind van het zonnetje genieten. Maar ook als u uit de wind in de schaduw wilt zitten is dit mogelijk met een terrasscherm. Zo kunt u zo lang mogelijk optimaal genieten van uw tuin en terras.


Een terrasscherm is ook makkelijk verplaatsbaar is en nergens aan gemonteerd hoeft te . Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht. Een verplaatsbaar terrasscherm staat op wielen waarmee u het scherm eenvoudig kunt verplaatsen.


Duurzame en esthetisch mooi ogende wind- en terrasschermen van Belgische makelij. Ons verplaatsbaar drieluik. Dit type windscherm is zeer strak ogen glas primeert.


Dit terrasscherm geeft elke terras een uitnodigende en gezellige look.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts