maandag 31 maart 2014

Pvc vloer statisch

Elke Quick-Step vloer heeft een unieke blijvende antistatische behandeling ondergaan. Vragen over Quick-Step PVC - vloeren ? Goedenavonwij hebben een zeer mooie pvc vloer gezien,maar weten heel weinig van deze vloeren. Wij hebben dat op het werk in het magazijn liggen, en als je vloer wil die je NIET versleten krijgt moet je inderdaad naar PVC vloer gaan.


Ik vraag me wel af hoe het met statische elektriciteit gaat.

De vloeistofdichte pvc - vloer bestaat uit hoogwaardig reclycle-pvc. De volledig vloeistofdichte vloer is bestand tegen olie, loog, zuren en andere chemische stoffen. De toplaag (polymeerbeschermlaag) is binnen een uur te vervangen. Er ontstaat geen statische electriciteit.


Onze produkten hebben een garantieduur van jaar. De vloeren zijn onverwoestbaar maar toch zijn delen eenvoudig te . Belangrijk: Ook flexibele Vinyl - PVC vloeren zijn sinds kort verplicht voorzien van het CE - keurmerk, waardoor ze moeten voldoen aan de veiligheidsvoorschriften die in de harmonische norm zijn vastgeleg zoals reactiegedrag bij bran het niet vrijkomen van formaldehyde en pentachloorfenol, elektrostatisch gedrag bij . Stervloeren krijgt de laatste tijd veel vragen over de zeer gewilde PVC vloeren.

En dat is natuurlijk niet voor niks. De kunststof vloeren zijn perfect om in woningen, winkel en. Bacteriën en vuil kunnen zich niet vasthechten aan de vloer . Door wrijving kan de balans tussen positieve en negatieve elektrische ionen verstoord worden en kan een materiaal elektrisch geladen raken.


Hierdoor wordt stof aangetrokken. Wanneer de luchtvochtigheid gedurende een langere periode onder de ligt kan een laminaatvloer statisch geladen raken. Uw betaling gegarandeerd . Verminder statische elektriciteit. Nu sinds enkele dagen de gehele vloer in het appartement ligt krijgt hij bij het aanraken van elke deurknop, gasfornuis etc een elektrische schok.


Statische elektriciteit in het kort. Jouw zoon is - wat ze noemen - statisch geladen. Die statische electriciteit ontlaadt zich via het aanraken van metalen voorwerpen. Of het nou een PVC vloer in tegelvorm is, in plankenvorm of in patroonvorm geleg PVC vloeren zijn allemaal stil. Dankzij de lage rc-waarde zijn PVC vloeren uitermate geschikt voor toepassing op vloerverwarming.


Eén ding wel, als je op een harde vloer loopt, dan hoor je wel een klein tikje, alsof je tapschoenen draagt. Ik heb in al mijn schoenen ( in beide schoenen) punaises, ook in mijn huisslippers en sinds ik dat doe, ben ik nooit meer statisch geladen geweest. Door de afmetingen van de doek zal deze uw .

De antistatische vloer zelf kan zijn opgebouwd uit verschillende materialen. Geleidende PVC wordt veel toegepast, maar is niet per definitie de beste materiaalsoort. Andere opties zijn stevig aluminium, geleidende tapijttegels, solide rubber en epoxytegels.


Bijvoorbeeld tussen de lucht en je lichaam, tussen je lichaam (schoenen) en de vloerbedekking , door het uittrekken van een trui, enzovoort. Daardoor wordt je lichaam na een tijdje opgeladen, dat kan tot ettelijke duizenden volts zijn. Lid Vereniging Contamination Control Nederland. Ter voorkoming van stof wordt vaak gekozen voor impregneringen, coatings, gietvloeren , marmoleum, pvc , rubber of speciale vloertegels.


Op wanden worden veelal coatingsyste- men toegepast. Ook combinaties van deze materialen, zoals stofbinders onder verhoogde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts