vrijdag 28 maart 2014

Treinwagon planken

Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Koop of Verkoop wagonplanken op Marktplaats.


Bij TwanJansen vindt je mooie oude houten planken om een vloer, een robuuste tafel of meubel van te maken. Groot assortiment wagonplanken en oud hout.

De eiken pla… Zie beschrijving. Op zoek naar duurzaam hout met karakter? De planken hebben jarenlang als vloer gefunctioneerd in Franse treinwagons. Frank Pouwer heeft een grote voorraad authentieke tropisch hardhouten wagondelen. De hardhouten wagonplanken zijn perfect te gebruiken als vlonder- planken , vloer in uw tuin, . De geschaafde eiken wagondelen liggen droog en gesorteerd op maat en uitstraling.


Daarnaast, kunnen de planken direct worden meegenomen.

De ruwe Frans eiken wagonplanken worden eerst ontdaan van vuil en oude nagels waarna wij ze vierzijdig schaven. Wij schaven aan alle kanten van de . Hout met Historie is gespecialiseerd in de verkoop van authentieke eiken wagonplanken. Het wagonhout heeft een prachtige doorleefde uitstraling.


Woodindustries heeft een mooie voorraad oude wagonplanken, ook wel bekend als wagonhout, kasteelplanken, dekdelen of wrakhout. Zij hebben allemaal een verhaal en er zit vaak een. Wij hebben oude eiken wagonplanken te koop die garant staan voor een oude uitstraling die met geen andere houtsoort te vergelijken is.


Onze oud eiken wagonplanken komen uit verschillende landen en worden door ons verwerkt om ze geschikt te maken voor verdere verwerking. U kunt de planken die bij ons te koop . Regelmatig hebben wij partijen mooie OUDE EIKEN WAGONPLANKEN. Wij hebben planken met Z-profielen uit binnenwagons en planken met rechte zijkanten uit buitenwagons.


U kan deze planken ook los aankopen zodat u . Wagondelen glad geschaafd eikenhout hier te koop. OBLY was op slag onder de indruk van deze twee ondernemende broers, oftewel SOOLmates. Passie voor hout en een timmermansoog in het kwadraat.


Studio SOOL, uniek en origineel in maatwerk van de hoogste klasse.

Ze werken alleen met massief hout, dit keer met oude treinwagon delen van eiken. Eettafels van echt oude eiken wagonplanken. Unieke robuuste, industriƫle en geleefde uitstraling.


Uit voorraad geleverd of op maat gemaakt. Prachtig oud eiken (wagondelen). Behalve gedroogd eikenhout is er nog een houtsoort in de categorie eikenhout: oud eiken.


Dit is een bijzonder soort hout, omdat we het hebben over oud eikenhout dat eerder gebruikt is. Eigenlijk dus een heel duurzame vorm van hout. Het oud eikenhout dat Van Feij aanbiedt is over . Wij beschikken over een voorraad oude wagonplanken. Ze zijn beschikbaar in eik of in exotisch hardhout. Ook is er mogelijkheid om de planken in de dikte in twee te zagen zodat de oppervlakte per plank verdubbeld wordt.


Eiken wagonhout vormt een stoere basis voor een robuust werkblad. Na jarenlang gebruik als deklaag op treinstellen worden de doorleefde houten planken vervangen door nieuwe dekplanken. De vaak gehavende en doorleefde eiken wagonplanken worden ontdaan van spijkers en bouten en zijn hierdoor doorspekt met . Deze oude wagonplanken zijn . Vraag naar onze vooraad en prijslijst.


Planken zijn reeds voorgeborsteld! Kunnen voor u eenzijdig geschuurd worden, maar ook geborsteld. U mag zelf dfe planken uitzoeken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts