donderdag 27 maart 2014

Trapbekleding schoonmaken

U zult versteld staan van het resultaat dat we bereiken bij het uitvoeren van een dieptereiniging op uw trapbekleding. Gestofferde trap reinigen. Een gestoffeerde trap in huis is mooi.


Mijn moeder deed vroeger elk jaar( want grote schoonmaak ) op haar knieeen de hele woonkamer op deze . Met onze tips voor tapijt reinigen hou je je tapijt in topvorm en haal je de meeste hardnekkige vlekken er uit zonder professionele tapijtreiniging service.

Wij hebben ons trap ooit laten bekleden met vloerbedeking. Ik wil hem nu professioneel laten reinigen. Ik heb een bedrijf hier in de buurt gebeld om een offerte te laten maken, maar ik zou terug gebeld worden en dat is dus nog niet gebeurd. Er zijn heel wat methodes om tapijt te reinigen.


Een sopje van waspoeder voor handwas en wrijven met een doek kom je al een heel eind. Stoomreinigers, tapijtreinigers, speciaal vloerbedekkingreinigers enz. Het nadeel is dat eenmaal gereinigd tapijt vaak weer veel sneller vuil wordt.

Uw trapbekleding laten reinigen zorgt weer voor een mooi entree. Vraag vandaag nog een offerte op. Voor de prijs hoeft u het niet te laten.


Doe je dat niet, dan krijg je al vlug een dof uitziende trap. Schoonmaken en onderhoud van uw Cunera tapijt OP MAAT. Cunera heeft alle kwaliteiten uit het leveringsprogramma laten testen bij James: de toonaangevende specialist in onderhoud en reiniging van vloerbedekking.


De uitslagen van deze tests resulteren tot het gegarandeerd beste onderhoudsadvies. Wie heeft er tegenwoordig nog tijd en zin om net als oma centimeter voor centimeter het huis te schrobben? Daarom geven wij je handige schoonmaak - en huishoudtips. Wist je dat je met olijfolie binnen no time vlekken van roestvrij staal krijgt en waarom zou je de douche eigenlijk niet schoonmaken terwijl je eronder . Domidion Cleaning Services heeft de juiste apparatuur om uw trapbekleding grondig te reinigen.


Het tapijt zal natuurlijk veel langer meegaan. Uiteraard kunt u zelf tussendoor onderhoud uitvoeren. Schroom niet om ons te contacteren. Onze specialisatie is het verwijderen van vlekken en vuil.


Uw gestoffeerde trap reinigen is voordeliger dan opnieuw stofferen!

Trapbekleding reinigen met James. Is uw tapijt op de trap vies? Zit er een vlek in uw vloerkleed? Bijna alle vlekken zijn er makkelijk uit te halen met de schoonmaakproducten van James.


James is gespecialiseerd in het verwijderen van alle soorten vlekken uit uw tapijt of vloerkleed (ook meubelstoffen). Bekijk onze tips voor het onderhou de herstelling of het reinigen van uw tapijten. Lees meer over het kuisen van uw tapijten vloerbedekking. Uw tapijt of vloerkleed ziet er weer als nieuw uit en ruikt lekker fris na het schoonmaken. Onze vakkundige medewerkers kiezen op basis van de mate van vervuiling en het materiaal van uw trapbekleding de best passende reinigingsmethode.


Een trap reinigen doen we grondig en met de grootste zorg. Hierdoor kunt u langer van uw trap genieten en ruikt deze weer schoon en fris. De trapbekleding schoonmaken is regelmatig nodig. Hier lees je alles over hoe je dit het beste aan kunt pakken.


Zo is de klus zo geklaard! Vaste vloerbedekking per m². Trap bekleding tot treden. Impregneren bescherm laag per m². Je ziet het al aan de TT.


De vloerbedekking op de trap, beige-achtige kleur is vies. Door veelvuldig gebruik is het midden niet langer beige maar meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts