maandag 31 maart 2014

Container overkapping

Container overkapping 6xmtr. Wij hebben ze in verschillende maten. Ideaal als bouwloods, opslagloods, garage etc. Creëer opslag of werkruimte tussen twee containers.


Voor- en achterwanden optioneel.

Bijzonder stabiele containeroverkapping met statica, uitermate geschikt voor permanent gebruik. Het frame van deze containeroverkapping is gemaakt van roestvrij thermisch verzinkt staal. Gebruiksklare oplossing voor bouwplaatsopslag. Speciaal ontworpen om tussen containers te plaatsen. Beschermt uw materiaal tegen weersinvloeden en daarnaast zeer geschikt als doorwerkruimte.


Deze voordelige en duurzame tenten zijn zeer snel zelf op te bouwen zonder . Levering van een uitgebreid assortiment machines en hulpmiddelen voor de woningbouw, utiliteitsbouw en de grond-, weg-, en waterbouw.

Lichtgewicht tienvoets overkapping met een opening aan de voorzijde. Deze container met een open bodem en open voorzijde is perfect te gebruiken als overkapping. De wanden en plafond zijn vervaardigd uit geprofileerde staalplaat. De thermisch verzinkte overkapping heeft een gewicht van 3kg. Voor meer informatie vraag een offerte aan.


Dat zijn de silo overkapping en de container overkapping. De container overkapping zorgt voor extra . Sleufsilo en container overkappingen. Hoogeveen op BVA Auctions. Sluitingsdatum ma feb. Overkapping voor container Bonnos - Zonder klep Bestel direct bij Manutan- Overtoom.


Deze overkapping van lariks hebben we gemaakt in Leeuwarden. Hier hebben we ook een ombouw gerealiseerd voor de containers en mooie 60×grijs antraciet geborstelde tegel gelegd voor het terras. Daarnaast hebben we twee bloembakken gemaakt van lineablokken (15x15xantraciet) en we hebben een deur . De gebruiksklare oplossing van Kroftman is zeer geschikt als tijdelijke bouwplaatsopslag. De overkapping leent zich bij uitstek voor de bescherming van uw materialen (zoals strooizout, zan bouw- en sloopafval en aarde) en .

De palen van de container overkapping staan op antraciete betonpoeren die in het snelbeton staan. De zichtbare hoogte van de betonpoeren is te stellen naar uw keuze. De wanden staan (standaard) op een antraciete betonnen rand zodat al het hout vrij staat van vocht.


Trasraam (optioneel) is leverbaar in grijs stucwerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts