donderdag 27 maart 2014

Belgisch hardsteen tegels getrommeld

Belgisch hardsteen getrommeld. Hardsteen vloertegels : Deze tegels hebben een prachtige landelijke uitstraling omdat ze met de hand of machinaal getrommeld zijn. Door dit trommelen worden de zijkanten van de Hardsteen tegels afgerond en verouderd.


Dit proces zorgt voor een authentieke uitstraling en geeft een nieuwe vloer het karakter van een . Diverse maatvoeringen uit voorraad.

Overvoorraad na verbouwing. Afkomstig van t achterhuis. Al honderden jaren wordt deze steen gebruikt voor de mooiste tegelvloeren.


Kerken en kloosters worden al eeuwen met deze arduinen tegels van prachtige vloeren voorzien. Antiek zien ze er buitengewoon mooi geleefd uit, maar ook nieuw is het een prachtige . Net als in echt hardsteen zitten er tekeningen van fossielen in de tegels , kan de toplaag mat of gezoet zijn. Ook zijn er verschillende randafwerkingen: strak of verouderd ( getrommeld ). Ook verkrijgbaar: 20xgetrommelde hardsteen imitatie, ook in zwart-wit geblokt.

See more ideas about Porcelain tiles, Stone and . Nu voor: 2per mincl. Levertijd: 1-werkdagen. Te bezichtigen in: Tegels in Huis Zetten, Tegels in Huis.


Dit is een vloer die in het gebruik alleen maar mooier en mooier wordt. Blauw Gezoet is een prachtige hardstenen vloer, die zichzelf kenmerkt door de typerende fossielen die in het oppervlak te zien zijn. Klik hier voor een voorbeeld in ons fotoboek.


Deze natuursteen kan geleverd worden in de soorten Abdij, Patorij, Century, Century glad en Kerktegel. Van donkerblauw gezoet met een getrommeld oppervlak tot lichtblauw geschuurd met afgeronde randen. Van klassiek gezoet met recht afgezaagde kanten tot blauw gezoet met een gebrand oppervlak met strakke . Hierdoor krijgen de tegels een mooi doorleefd karakter.


Zowel de zijdes als het oppervlak van deze wordt getrommeld waardoor deze vloeren bijzonder fijn in het gebruik worden. Het trommelen van hardsteen gebeurd machinaal. Door deze handeling worden de zijkanten van de hardsteen tegels verouderd en afgerond. Na het trommelen van de hardsteen heeft de tegel een authentieke uitstraling.


De getrommelde hardsteen tegels geven een nieuwe vloer het karakter van een . Let op: Dit betreft de restvoorraad van een uitlopend artikel.

Beperkte beschikbaarheid. Prachtig zijn de grote maten, die als natuursteen bijna onbetaalbaar zijn. Maar ook verouderde hardsteen tegels met getrommelde kanten zijn in veel verschillende soorten te verkrijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts