vrijdag 14 maart 2014

Louvre raamdecoratie

Bent u op zoek naar raamdecoratie op maat? Landelijke raamdecoratie met onze louvre luiken! Louvre luiken zijn zonwerend en erg sfeervol.


Leverbaar in alle Ral kleuren bij Shutterkoning is dé shutter specialist! Geef je huis sfeer met de raamdecoratie van JASNO: shutters, blinds, folds en swings.

Shutters zijn houten luiken met regelbare lamellen, blinds zijn houten jaloezieën, folds zijn vouwgordijnen en swings zijn verticale lamellen. Horren Met een deurhor of raamhor op maat laat je na een warme zomerdag de frisse wind door je huis waaien en houd je muggen, vliegen of wespen buiten de deur. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Leuk te gebruiken als raamdecoratie of op een dressior. Hollandse inspiratie, die je eenvoudig bewaart in je eigen collecties.


Denk bijvoorbeeld aan houten of bamboe lamellen, luiken voor de ramen, houten jaloezieën. En dan heb je qua luiken ook nog heel wat te kiezen. Zo bestaan er binnen luiken, houten buiten luiken of louvre luiken.

Wat qua houten raamdecoratie het beste bij jou past, hangt natuurlijk grotendeels af van je smaak , maar ook . Onze American shutter collectie bestaat uit lak en beits kleuren. Ideaal voor ieder vertrek van woonkamer tot slaap - en badkamer. Raamdecoratie is een sfeervolle oplossing om de zon buitenshuis te houden.


Bij de Avantgarde louvre sluiten de lamellen in elkaar en geeft een strak en bijna verduisterend effect. Naast de warme uitstraling van deze raamdecoratie , hebben vouwgordijnen nog een groot pluspunt. Ben je op zoek naar horizontale of verticale lamellen? Louverdrape heeft voor elk interieur de juiste raamdecoratie.


Of hou je meer van gewone gordijnen? In deze video ontdekt u de verschillende soorten raamdecoratie. Laat je gerust inspireren.


Heb je toch nog vragen, breng dan gerust een bezoek aan onze toonzaal, . GEÏNSPIREERD OP EEN MEDITERAANSE UITSTRALING MAAKT DEZE RAAMDECORATIE UW KAMER TOT EEN WAAR PARADIJS! Raamshutters zijn horizontale ( houten ) lamellen, ze worden ook wel Louvredeuren genoemd. Houten shutters zijn te vergelijken met louvre -luiken.


Door de duurzaamhei de isolerende waarde en het gemak in onderhou zijn shutters de perfecte raambekleding.

Het licht wordt op een mooie manier gefilterd en door de standen van de lamellen kan je op elk gewenst tijdstip de hoeveelheid licht variëren. Gordijnen, rolgordijnen en jaloezieën. Alle raamdecoratie bij GAMMA. Ook duo rolgordijn, vouwgordijnen en plissé. Van shutter tot lamellen.


Ze zijn te verkrijgen in diverse kleuren, houtsoorten, lamelbreedtes en afwerkingen. Ook voor speciale raamvormen (ron driehoekig) zijn shutters beschikbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts