dinsdag 25 maart 2014

Asbaktegel prijzen

Peukenoverlast voorkom je met de asbaktegels van Herena. De asbaktegel is eenvoudig te legen. Robuust, hygiënisch en vandalisme bestendig. Tegel-asbakken x 30cm. Een duurzame en nette oplossing.

Leverbaar in uitvoeringen. Volbad thermisch verzinkt en voorzien van een uitneembare binnenbak, zodat u de asbak eenvoudig kunt legen. Al een tegelasbak, asbaktegel voor 9Ook als asbak in een uitvoeringen leverbaar voor . Getoonde prijzen zijn exclusief btw. The DropPit asbaktegel is wat de naam al zegt: een asbak verwerkt in een tegel. De DropPit tegelasbak is sterk en robuust en onderscheidt zich daarmee van de andere asbaktegels op de markt.


Op het inworpscherm zijn verschillende standaard boodschappen mogelijk.

Deze kunnen eventueel ook gepersonaliseerd worden, het inworpscherm wordt dan voorzien van uw eigen boodschap of logo (3M fullcolor print met krasvast laminaat). Voor prijzen van de asbaktegel in de afmeting 500x500mm of 600x600mm, . De Droppit asbaktegels vindt u nergens goedkoper! Een groot aantal sigarettenpeuken en opgedroogde kauwgoms op de stoep voor uw horecagelegenhei kantoorpan sportcomplex of woningcomplex kan het aanzicht van het pand drastisch verslechteren. Wilt u dat uw pand altijd een goede eerste indruk achterlaat bij bezoekers en passanten? Schaf dan de asbaktegel.


De originele asbaktegel met werpscherm. Het werpscherm verhoogt de zichtbaarheid en daarmee de effectiviteit. De binnenbak is voorzien van een hengsel voor een snelle en eenvoudige lediging.


Daarnaast heeft DVL Milieuservice de exclusieve verkooprechten voor de Nederlandse gemeenten en Duitsland gekregen. Hoe zou je de opvolging voor het project omschrijven? Of is het geïntegreerd in de werking van een bepaalde dienst?


Uitgevoerd met een robuust werpscherm, voorzien van een opvallende kras- en UV-bestendige sticker met wegwerpicoon. Gepersonaliseerde sticker . Clean Cube 3asbaktegel.

De Clean Cube 3asbaktegel , tegelasbak of peukentegel is door het unieke en gepatenteerde leeg- en sluitsysteem het populairste model in ons assortiment asbaktegels. Dus in seconden simpel schoon. Asbaktegel The Droppit Classic.


In opdracht van de gemeente Haarlem heeft Spaarnelanden asbaktegels in Haarlem geplaatst. Door het plaatsen van de asbaktegels vermindert de hoeveelheid sigarettenpeuken op .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts