donderdag 20 maart 2014

Trapbekleding tilburg

Uiteraard wilt u tegen een scherp tarief een kwalitatieve trapbekleding. Wij zijn al jaren een vertrouwd adres in Tilburg voor alle soorten trapbekleding. Van PVC tot laminaat en tapijt. Wij maken uw trap weer als nieuw binnen een dag! De experts zorgen voor een snelle traprenovatie of nieuwe trap.


De renovatie kan al binnen dag, zonder breekwerk!

Dankzij onze CBW erkenning kunnen we kwaliteit garanderen. Op zoek naar nieuwe trapbekleding in Tilburg ? BergBerg is de erkende interieurspecialist in trapbekleding en traplopers in regio Dongen, Oosterhout en Tilburg met o. A-merken Desso, Bonaparte, Parade, Van Besouw en Jabo. BergBerg biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en stalenpresentaties van Desso, Bonaparte, Parade, Van Besouw . Al jaar vakmanschap in o. Tapijttegelhuis Tilburg gespecialiseerd in project- en woningstoffering.


Sinds de oprichting bestaat onze specialisatie uit het leveren van tapijttegels uit . Het vergelijken van offertes van trap renovatie bedrijven in Tilburg kan u tot wel voordeel opleveren op het bekleden of stofferen van uw trap.

Probeer uw trap niet zelf te bekleden, maar laat dit doen door een ervaren trapbekleding bedrijf. Als u wilt uitzoeken welk trapbekleding bedrijf in Tilburg binnen uw budget past . Wilt u een echt duurzame trapbekleding die onderhoudsvriendelijk is en een design trap uitstraling heeft? Trap stofferen is ons vak! Bij Flakestrap zijn dit slechts een aantal voorbeelden van de vele voordelen.


Bram van der Kooij, voorzitter VVE . Een betrouwbare traprenovatie in de regio Tilburg laat u verzorgen door de specialisten van Flakestrap. Wanneer u kiest voor een traprenovatie in Tilburg , dan krijgt u een prachtige Flakestrap. Ook kan slijtage van de trapbekleding leiden tot gevaarlijke situaties (door gladde treden).


Wij bieden u vele keuzemogelijkheden op het gebied van trapbekleding. Of ben je op zoek naar traprenovatie of trapbekleding ? Neem contact op met ons in Tilburg voor vrijblijvende offertes. Wij werken met milieuvriendelijk lijm.


Vloeroplossingen in kunststof, siergrin beton-achtige,. Door een integrale aanpak en hoge kwaliteit van de uitvoering bieden we toegevoegde . Enssieg is actief in Nederland en BelgiĆ«.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts