dinsdag 18 maart 2014

Velux inbouwen

Hoe monteert u de nieuwe generatie VELUX dakramen op normale hoogte (met EDW - rode lijn)? Een dakraam brengt meer licht en maakt een donkere zolder geschikt voor het. Download de montageinstructies van VELUX producten. Daglichtsystemen – meerdere dakvensters.


Combineren van meerdere dakvensters. Speciale installatie- omstandigheden.

Installatie in verschillende dakconstructies. Daarom zijn Velux dakramen altijd een goede vervanging óf aanvulling. Inbouw van een Velux dakvenster.


Een dergelijk dagvenster kan worden ingedekt in een voor de rest geheel vlak dak. Ook komt het voor dat boven het venster een plaatselijke verdikking in het riet wordt aangebracht. Onder het dakraam moet de stoppel van het riet afgedekt worden met loo koper of platte dakpannen. Op deze pagina vindt u montagetips over VELUX dakramen. De Dakvensterspecialist kan voor u een Velux dakraam op maat monteren, inbouwen en plaatsen.


Wij helpen u graag bij het vervangen van uw dakramen.

Neem dan meteen contact met ons op. Dakraam laten plaatsen of vervangen? De informatie in dit document kan niet als bindend worden beschouwd en kan op elk ogenblik worden gewijzigd. Voor het uitvoeren van bouwwerken op basis van onderhavig document kan Wienerberger niet aansprakelijk gesteld worden en adviseert Wienerberger steeds contact te nemen met een technisch . Al onze medewerkers krijgen elk jaar van VELUX een training. Dat betekend dat als wij voor u een dakraam inbouwen u bij ons de zekerheid heeft dat alles volgens de strenge Velux voorschriften gebeur deze zekerheid heeft u bij een niet officieel Velux montage bedrijf niet.


Wij komen altijd eerst bij u langs om u het . Per type dakraam wordt het samengestelde stelkozijn met de juiste afmeting geleverd. Strak eindresultaat zonder raveling. Verdiept inbouwen mogelijk.


Voorprogrammeerbare ventilatie. Gemakkelijk als u wilt ventileren! Vergunning aanwezig: Niet van toepassing. Raamgat al aanwezig: Nee.


Aan de binnenkant van een Velux -raam staat het typenummer waarmee je de juiste maat kunt bestellen. Rol- en plisségordijnen voor een dakraam bestel je altijd op maat. Je hoeft ze dus alleen maar te monteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts