vrijdag 14 maart 2014

Terrazzo aanrecht

We hebben op KeukenErvaringen. Een materiaal hebben we echter nog nooit behandeld: terrazzo. Daarom een artikel over het terrazzo aanrechtblad , een luxe materiaal dat qua productieproces vergelijkbaar is met dat van een aanrechtblad van composiet.


Door de jaren heen zijn de technieken voor de productie sterk verbeterd. Hierdoor is tegenwoordig een breed scala in kleuren .

Het materiaal wordt gemaakt door marmer- of natuursteenkorrels te mengen met cement. Prijs terrazzo aanrechtblad. De prijs voor een terrazzo aanrechtblad wordt berekend per strekkende meter.


Vanaf €28per strekkende meter. Terrazzo aanrechtblad kopen? Factoren die invloed hebben op de prijs: – Bladdiepte, -dikte, -lengte – Sparingen – Waterkering – Spoelbak – Materiaal en kleur. Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen.


Een terrazzo aanrecht van Marcolina wordt prefab op de werkplaats gemaakt.

Het terrazzo wordt gegoten in een mal. De vorm en grootte worden afgestemd op de wensen van de klant. Het blad heeft een basis van gewapend beton. Deze samenstelling maakt het blad ijzersterk en slijtvast.


Vind terrazzo aanrechtblad op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Stel zelf online uw terrazzo keukenbla werkblad of aanrechtblad samen en ontvang hiervoor een prijsindicatie.


Het tijdloze karakter van terrazzo zorgt ervoor dat u niet snel. Ook Granito aanrechtbladen en granieten spoeltafels en tafelbladen koop je bij de specialist uit Tilburg! Tips voor onderhoud terrazzo aanrechtblad. Ik heb sinds een half jaar een prachtig nieuwe keuken.


Toen we hem kregen werd er niets bij verteld. We kregen een fles onderhoudsmiddel ( Ambras-T) en dat was het. Ik heb toen natuurlijk alsnog het een en ander . Als u een uitgesproken keuken wilt, is terrazzo hét materiaal voor uw aanrecht.


Dit ambachtelijk vervaardigde, nostalgische keukenblad ademt niet alleen de sfeer uit van grootmoeders tij maar bezit ook dezelfde ouderwetse degelijkheid.

Dit houdt in dat sommige vloeistoffen in het blad kunnen trekken. Het is daarom belangrijk dat het aanrecht regelmatig onderhouden wordt met het meegeleverde onderhoudsmiddel (we verwijzen u hiervoor naar de onderhoudsinstructies). Indien er toch vlekken ontstaan, kunnen deze . De uitstekende eigenschappen, zoals kras- en slijtvasthei maken dit materiaal zeer geschikt voor gebruik in de keuken. Ontdek alle mogelijkheden op het gebied van kleur en afwerking. Laat u inspireren en bekijk ons grote aanbod.


Dit is niet zo verwonderlijk, want het terrazzo aanrechtblad komt oorspronkelijk ook uit Italië. Uit Venetië om precies te zijn. Offerte aanvragen Hier U kunt bij ons Ambras T (Ocram) bestellen, het onderhoudsmiddel voor uw aanrechtblad. Een flesje met de inhoud van 5L kost €1- .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts