dinsdag 25 maart 2014

Velux hor

De VELUX insectenhor houdt muggen buiten en haalt frisse lucht binnen. Past op elk VELUX dakraam. Ook VELUX insectenhorren zijn eenvoudig en snel te monteren. Binnen enkele minuten heeft u nooit.


In deze instructievideo laten wij zien hoe je snel en eenvoudig een VELUX insectenhor kunt plaatsen.

Houd insecten buiten met de VELUX insectenhor – Nu korting bij bestelling op dakraam-gordijn. Koop in de OfficiĆ«le VELUX Shop. Insectenhor voor VELUX dakramen in onze VELUX Shop voor de beste prijzen, wij verkopen in de shop alleen originele VELUX horren voor de beste prijzen.


VELUX insectenhor voor uw VELUX dakraam uit voorraal leverbaar in kleuren, dit VELUX rolgordijn is geschikt voor dakraam code UK0 U0 804. Met een VELUX insectenhor geniet je van frisse lucht zonder insecten. De hor wordt op de interieurafwerking van het dakraam gemonteerd (zie montagevideo).


Een VELUX insectenhor houdt u insecten buiten de deur. Hierdoor kunt u met het dakraam open genieten, zonder dat u wordt lastiggevallen door deze ongewenste gasten.

Een insectenhor wordt gemonteerd op de interieurafwerking. Dat betekent dat het dakraam normaal blijft. Alleen met GAMMA Voordeelpas. Screenlite horgaas glasfiber antraciet 100x2cm.


Velux insectenhor ZIL PK06 . VELUX ZIL insectenhorren om insecten buiten te houden. De insectenhor is gemaakt van grijs PVC gecoat glasvezelgaas en heeft zijgeleidingen van geanodiseerd aluminium. Het gaas is duurzaam en . Vind velux horren op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Alle VELUX producten zijn van hoge kwaliteit, ontworpen om perfect te passen in of bij uw VELUX dakraam. Bestel nu snel en veilig online. Nieuw in de verpakking (niet geopend).


Aangekocht maar dan verhuisd. Maximum breedte van het raam 1… € 800. De hor zit niet op of aan het raam gemonteerd maar op de aftimmering aan de interieurzijde en kan alleen gemonteerd worden op een volledig vlakke ondergrond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts