woensdag 19 maart 2014

Antieke voordeuren

Antiekbouw… geef uw huis een ziel. Bij een mooie voorgevel past een voordeur met een karakteristieke uitstraling. Voordeuren zeggen iets over de bewoners. Vind antieke voordeuren op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Wij hebben een ruim aanbod gebruikte voordeuren waarvan het aanbod sterk wisseld.

We bieden voordeuren aan uit de jaren dertig en nieuwer , maar ook antieke voordeuren hebben we voldoende op voorraad. Onder deze categorie vind u ook de tuin en . Anresto in Lommel, showrooms. Plaatsing van exclusieve gerestaureerde antieke deuren voor binnen en buiten.


Exclusieve buitendeuren, dubbele deuren , vitrine-deuren, haciendadeuren, Ardeense buitendeuren kasteel-deuren, klooster-deuren en indien gewenst met origineel deurrooster, deurluik, antiek slot en . Achterhuis heeft een ruim assortiment aan antieke binnendeuren. Eventueel voorzien van geëtst glas of geslepen glas. Drieluiken of vierluiken, of dubbele deuren , we beschikken over een ruim assortiment. TIP bij aankoop van een deur: Koop eerst de deur(en) , toon ze aan uw architect of aannemer en laat als het ware .

Eiken en grenen voordeuren , met of zonder ijzeren deurrooster. Er staan altijd enkele tientallen oude voordeuren opgestel goed te bezichtigen en direct beschikbaar. Unieke gevangenisdeuren, mooie voor en achterkant! Luikje, nummer erin, kijkoogje, ijzeren afwerking scharnieren.


Een greep uit onze grote collectie antieke voordeuren. Van sommige deuren hebben we een hele serie, anderen zijn dan weer een uniek exemplaar. Walstra is specialist in antieke bouwmaterialen en heeft een breed assortiment authentieke en nostalgische producten.


Oude houten of industriële . Noteer dit paneeldeurnummer. Om snel te kunnen zoeken hebben we de paneeldeuren in categorieën ingedeeld. Zie het overzicht hieronder. Als u in een categorie op een foto klikt , krijgt u uitgebreide informatie te zien en kunt u de foto.


Meer ideeën over Vintage deuren, Pantry deuren en Keuken butlers voorraadskast. Wood and Stones reeds jaar ervaring in antieke bouwmaterialen en verkoop daarvan aan meubelindustrie, architekten, aannemers, interieurbouwers, particulieren etc. Wij bieden oa een uniek assortiment antieke deuren uit eigen sloopwerken en import. De deuren zijn pronkstukken die er uitspringen in de loods waar 4.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts