maandag 31 maart 2014

Puppycursus houten

Hondenschool Houten is een kleine, gezellige en professionele hondenschool. Wij streven naar een goede relatie tussen hond en baas door gerichte trainingen te bieden. Iedere hond én iedere baas heeft zijn eigen . Hieronder kunt u zien wanneer de cursussen starten.


Bij de puppy socialisatie cursus kunt u bijna iedere week instromen. Vanaf tuincentrum overvecht is het slechts enkele minuten rijden.

De puppycursus bestaat uit een serie praktijklessen en de hierboven genoemde theorieles. De praktijklessen worden op zaterdagochten op wisselende locaties in de omgeving van Zeist gegeven. De Vrolijke Hond is een jonge vereniging in Houten die zich voornamelijk bezig houdt met het opvoeden en trainen van honden. Elementaire gehoorzaamheid.


Voortgezet elementaire gehoorzaamheid. Gedrag en gehoorzaamheid. Geen standaardtraining maar training op maat en dat op een manier die bij jou en je hond past.


Daarvoor ben je bij mij aan het juiste adres.

Ik bied je niet alleen een complete cursus met standaardoefeningen maar ook een gerichte training naar eigen behoefte. Dat kan zijn dat je hond aan de lijn trekt, niet goed los kan . Waarom zou je met je hond naar een hondenschool gaan? Bij hondenschool houten kunt u terecht voor: - puppycursus - jonge. Omdat het leerzaam en vooral ook leuk is!


Een beginners- of puppycursus zijn vaak een hele goede basis voor een fijne relatie met je hond. Veel hondenscholen organiseren ook workshops en lezingen en je kunt er terecht voor het beoefenen van een . Opleidingen voor pups, jonge honden en speciale honden. Kom hondentraining volgen bij Snuffeldog in IJsselstein. Voor zowel puppycursus , sociale huishond als behendigheid kan je bij Snuffeldog terecht! Nood keet: zitten we toch droog als het regent.


Jill komt even wat toestellen van de hondenschool testen. Badje bij waterpomp was die dag eigenlijk overbodig. Regen en nog eens regen maar . Susanne geeft op dinsdagavond les bij onze hondenschool. Vereniging voor hondenliefhebbers, hondensport zoals behendighei praktijkspeuren.


Ook puppycursussen en andere gehoorzaamheid en opvoedcursussen met uw.

De Honden Opvoed en SportVereniging De Vrolijke .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts