donderdag 20 maart 2014

Trap plakfolie

Je ziet het vaak in warme oorden: een trap met de prachtigste tegeltjes. Dat kan ook best binnen in huis! Huiver je alleen al bij de gedachte van het werk dat dit met zich meebrengt? Zo is er bijvoorbeeld ook mooi plakfolie of zijl met een print van tegeltjes!


Toch liever echte tegels?

Bekijk de foto van Yfka met als titel Trap bekleden met plakfolie of behangpapier en andere inspirerende plaatjes op Welke. Is je trap al tijden een doorn in het oog? Restyle de stootborden van je trap supereenvoudig met deze lijmloze trapstickers! Geef de maat door van het grootste stootbord en de stickers voor je trap worden op maat gemaakt. Op deze manier een trap bekleden kan echt iedereen.


Een makkelijke manier van traprenovatie! We veranderen om de zoveel tijd best veel in huis, maar toch zijn mensen altijd voorzichtig met de trap. Eigenlijk hoeft dat helemaal niet want de trap kan omgetoverd worden tot een prachtige eye-catcher.

Bekijk hier leuke ideetjes om mee aan de slag te gaan! Met verf maak je een prachtige loper op de trap. Cutting Edge Schablonen bietet die beste Schablonen für DIY Dekor - Schablonen von professionellen dekorative Maler Janna Makaeva und Greg Swisher entworfen. Wir stehen hinter unserem Produkt und sind stolz auf unsere 1 positives Feedback :) Zu guter Letzt eine Schablone für die Treppe Frühaufsteher!


Rustiek BehangpapierHouten Trap KeldertrapPallethout Trappen Zelfgemaakte HuisdecoratieRamenZelfklevendGoede Ideeën . Hip plakfolie met bloemen, ruitjes of stippen. Plakplastic voor kinderen of met speciale structuren in graniet, hout of marmer. Uitgekeken op dat oude kastje of dat lelijke tafeltje?


Dé manier om restjes verf weg te . Als je trap niet meer om aan te zien is, je van je vieze halve maantjes af wilt of je gewoon toe bent aan wat nieuws, kun je natuurlijk met de kwast aan de slag. Wat echter veel minder tijd kost en vaak ook een mooier resultaat geeft, is het renoveren met behulp van vinyl. Thomas heeft al vaker met laminaat . Wil je de trap een unieke uitstraling geven? Hoe je het ook mag noemen, het razend populair onder de doe-het-zelfers. Met een vaste hand en wat geduld heb je supersnel jouw item opgeknapt.


Je kunt het op van alles plakken.

Meubels, boekenplanken, boeken, keukenkastjes en de binnenkant van een . Informatie over plakfolie. Hoe breng je plakfolie aan? Hoe verwijder je plakfolie ? Waarop kan ik plakfolie aanbrengen? Hecht plakfolie op de muur? Is plakfolie geschikt voor natte ruimten?


Ik heb een open trap met trap treden die er niet meer uit zien. Wij hebben een heel saaie en kleine keuken. Ik houd niet van saai en simpel, daarom heb ik vrolijke plakfolie op de keukenkastjes geplakt. Velen van jullie zullen het wel kennen, je wil iets met je trap doen.


Een paar jaar geleden tijdens de verbouwing van ons huis hebben we de stoffering al van de trap gehaald en d. Met plakplastic van de action! Simple Yet Stylish Ikea Hemnes Dresser Ideas For Your Home. Kom je er zelf niet uit dan kunnen wij advies geven om de trap de juiste stijl te geven. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden.


Met stukjes behang of plakfolie in verschillende prints kan de trap prachtig gedecoreerd worden. Door dezelfde kleuren te gebruiken wordt het geheel rustiger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts