woensdag 19 maart 2014

Dakraam gebruikt

Vind velux dakraam gebruikt op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Vind dakraam gebruikt op Marktplaats. Koop of Verkoop velux dakraam gebruikt op Marktplaats. Glas en Ramen, Gebruikt , Dakraam , kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs op Marktplaats.


Velux Dakraam GGL S(114x1cm).

Origineel velux dakraam ggl s( 114x1cm) exclusief rolgordijn en slotjes (onderaan links en rechts) ziet er nog netjes uit en is. Kan opgehaald worden per half oktober. Doe een acceptabel bo op onzinbiedingen wordt niet gereageerd ! Inculsief zonwering (wit).


Er zitten geen dakgoten bij vandaar de lage prijs. U zoekt een compleet nieuw velux dakraam voor niet teveel. Van € 65- nu voor € 47- - … Gebruikt Ophalen of Verzenden. Noteer alvast in uw agenda onze huisshow op 11april ( 2e paasdag ) 10.


Diverse kortingen en demonstraties.

Caravansloperij biedt aan gebruikte dakramen en luiken verkoop van alle soorten en maten ramen en luiken. Wegens plaatsing dakkapel hebben wij over een velux dakraam incl. Verduistering zoals op de foto. Compleet velux dakraam type ggl 8compleet met alle hulpstukken en dubbelglas erin en dit complete dakraam mag weg voor 1euro.


Deze zijn overbodig geworden in verband met een verbouwing. Ik heb één raam met buitenkozijn en twee ramen. Het dakraam op de eerste foto is een voorbeeld zonder buitenkozijn. De dakramen zijn in goede conditie. De ruiten zijn mooi helder en heel.


Marktnet - Bekijk het ruime aanbod tweedehands ramen of verkoop uw raam door het plaatsen van een gratis advertentie. Geen condens glas of rot hout. Misschien hebben wij wat voor u staan….


Onderstaand een greep uit ons assortiment (br x h):.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts