woensdag 26 maart 2014

Bpl parket veenendaal

Een parketvloer past in elk interieur, van een superstrakke design inrichting tot het statige klassieke interieur. Hout is een sfeerbrenger. Van de traditionele tapisvloer tot bourgogne parket. U heeft bij onze verschillende mogelijkheden in houtsoort, kleur en afwerking. Hierdoor kunt u bij ons voor elk interieur een passende vloer vinden.


Kwaliteits parketvloeren voor mensen met smaak!

Wij leveren en leggen kwaliteits (parket) vloeren met een redelijke prijs. Service en klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review. De meest volledige site met ruim 66. Klik hier voor het telefoonnummer, adres, openingstijden, assortiment en meer.


Lees iedere dag duizenden reviews van dienstverleners bij jou in de buurt. Opiness - Spreekt uit ervaring! Wij zijn gespecialiseerd in speciale afwerkingen van houten vloeren.

Wij heten u van harte welkom in onze showroom aan de Inductorstraat 26a te Veenendaal. De vloer is een belangrijk element in uw interieur, parket verwoord de sfeer die u wilt voelen bij thuis komst. Voor de een de rustige klassieke of landelijke sfeer, voor de ander het industrieele of trendy design.


Bespaar via Interieurdeal. GRATIS en VRIJBLIJVEND offertes aanvragen, ontvangen en vergelijken van de betere interieurwinkels en specialisten. Laat je altijd goed informeren - Veenendaal. Van kasteel tot Vinex-woning.


Huur de beste bedrijfsvloeren in. Nederland , Nederlands Zakelijke contacten. U kunt de informatie vinden die u nodig hebt door te bellen naar Geen informatie. Op het gebied van vloeren vindt u bij bpl parketvloeren een uitgebreid assortiment in verschillende vloerbedekkingen. Omdat wij een speciaal zaak zijn en niet alleen de standaard vloeren verkopen maar ook vloeren op maat maken naar ieders wens.


Parketspeciaalzaken, regio Ede. Work hours, Add information. Een duurzame vloer gemaakt naar uw wensen! BUITEN OPENINGSTIJDEN OPEN OP AFSPRAAK. Prins Hendrikplantsoen 24.

Dikke toplaag van mm, duurzame vloer van. Onze winkel is aangesloten bij en erkend door de CBW! Maandag en woensdag op afspraak. Afspraken buiten openingstijden of thuisbezoek mogelijk! Garanties van CBW-erkend.


Amerongen Planken en Vloeren H van Veenendaal ( km).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts