woensdag 19 maart 2014

Gehard glas keuken

Een op maat gemaakte glazen keuken achterwand is een strakke en trendy oplossing om uw keuken de extra luxe uitstraling te geven die het al jaren verdient. Niet voor niets zijn glazen achterwanden een opkomende trend. Achter de kookplaat kunt u zonder probleem gehard glas toepassen (behalve Lacobel).


Met de gratis proefmonsters en de inmeetservice inclusief pasgarantie zorgen wij ervoor dat u weet wat u besteld. Een glazen keukenachterwand beschermt uw keuken wand tegen opspattend vet, eten en vocht. Het glas is gehard en is hierdoor hitte .

Thermisch gehard glas is bestand tegen grote temperatuurverschillen en kan daarom prima achter de kookplaat. Gehard veiligheidsglas is vijf tot zes keer sterker dan niet gehard glas en geeft tijdens montage en gebruik extra veiligheid. Let daarom goed op of een glazen keukenachterwand is gemaakt van gehard . Glazen keuken achterwanden op maat voor uw keuken , mogelijk in alle RAL en NCS kleuren.


Keuken achterwanden van MGD zijn gemaakt van 6mm gehard glas. Gelakt of geëmailleerd in dekleur naar wens. U kan ook kiezen voor (acide) mat glas voor een dof effect.


Met een glazen keukenachterwand maakt u uw keuken in één keer mooi af.

De hier getoonde glazen keukenachterwand is van 6mm gekleurd gehard glas. Glazen spatwand op maat voor in de keuken bij Glasopmaat. Onze glazen keukenwanden worden allen (tenzij anders besproken) geleverd in gehard glas en zijn geschikt voor de achterwand van alle typen kookplaten. Normaal glas kan door spanningsverschillen (met name bij het kookgedeelte) gemakkelijk gaan barsten. Gehard glas is hittebestendig (tot ca 2graden Celsius) en . Buys Glas maakt bij keuken achterwanden van glas gebruik van gehard glas waardoor uw achterwand zeer sterk en hittebestendig is.


Wat grootte en afwerking betreft kunt u de keukenwand geheel op uw wensen laten afstemmen. U kunt kiezen voor een transparante keukenwand of een keukenwand met een kleurtje. Tevens badkamer en toilet glaspaneel. Wil je gehard glas bestellen?


Dat kan voordelig en online bij Glaswebwinkel. Kijk op de website voor alle soorten gehard glas. Ideaal voor achter de kookplaat of gasfornuis!


Ze zeiden alleen dat de plaat achter het kookgedeelte inderdaad van gehard glas gemaakt zou moeten worden, maar dat lijkt me logisch. Je ziet het trouwens best . Ik wil graag gehard glas als achterwand gaan toepassen in de keuken. Dit van ongeveer mm dik over de gehele lengte van de keuken. Daarom de volgende vragen - hopelijk kan iemand dat voor mij .

Glazz Wall is een uitstekende oplossing als achterwand tegen uw keukenaanrecht. Nadat de keuken is gemonteerd kan de wand opgemeten worden zodanig dat deze mooi aansluit op het aanrecht en eventueel tussen keukenkasten. Het gehard glas wordt in de RAL- kleur naar keuze gelakt op de achterzijde van het glas. Maar in de rest van de keuken vrijwel altijd ook omdat dit glas tot 5X sterker is dan normaal glas. Design Keukenachterwanden.


De glasplaten voor uw keuken worden geleverd in 6mm gehard glas en zijn hierdoor bestand tegen hoge temperaturen. Diamantglas is extra helder en gezuiverd en geeft hierdoor een frisse kleur aan de achterwan dus zonder de groene waas die floatglas van nature heeft. Het diamantglas wordt bewerkt tot gehard glas , wat de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts