vrijdag 14 maart 2014

Ladder 2x12 treden

De All Round reformladder van Altrex is zeer licht en perfect voor al je klussen in en rond het huis. Deze 2-delige aluminium ladder met kokerprofiel heeft 2xtreden. De reformladders zijn voorzien van een spreidbeveiliging, een stabiliteitsbalk en toprollen. Extra stacomfort door 32mm diepe . Altus - Verkoop Ladders , Rolsteigers en Hangbruggen DAS PRODUCTS.


Aantal treden , 2xtreden.

Uitvoering, Dubbele ladder. Spreidbeveiliging, Webband. Inclusief toprollen, Nee. Werkhoogte vrijstaand(A-stand), 4. Vloeroppervlakte, x 94.


Twee extra spanning beveiligingen zorgen voor een veilige koppeling tussen de beide ladderdelen tijdens gebruik. De trapbomen bestaan uit een naadloos geëxtrud. Ladder 2xtreden (m.) De Nevada is een ergonomische ladder, voorzien van ERGOGRIP.

Deze ladder is zeer comfortabel in gebruik. De Nevada is uitgevoerd met uitgebogen bomen en voorzien van een vuilafstotende zwarte coating. Technische specifiteiten.


Deze kunststof ladder van glasvezelversterkte kunststof (GVK) zijn speciaal ontworpen voor de elektrische, chemische en voedingsindustrie. Gratis verzending in Nederland en België. Deze professionele glasvezel schuifladder is geschikt voor gebruikers die naast kabels , werkzaamheden verrichten aan andere of soortgelijke elektrische installaties. Het glasvezel frame heeft een hoge elektrische isolatie en is licht en gemakkelijk te . Deze recht uitgevoerde ladder met lichtgewicht I-profiel is geschikt voor zeer intensieve professionele werkzaamheden.


Artikelnummer, Omschrijving. Reformladder 2x treden. Ladder alu 2xtreden prof. Grote, mm, anti-slip sloffen. De ladder zelf weegt 1kilogram.


Door het gebruik van kokerprofielen is de constructie sterk maar toch licht in gewicht, hierdoor makkelijk mee te nemen. Standaard voorzien van spreidbeveiliging. Als topladder brengt Altrex al jarenlang de succesvolle Mounter.


Zeer prettig stacomfort door brede 45mm antslip treden.

Met toprollen en stabiliteitsbalk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts