donderdag 20 maart 2014

Stalen scheidingswand

Stalen scheidingswand met glas en loopdeur. Het glas is op authentiek wijze met stopverf vastgezet. Een echte eyecatcher voor zowel een landelijk als modern interieur! Onze deuren zijn in diverse maten en uitvoeringen te bestellen, geheel naar eigen wens.


Ik vind ze echt zo super mooi!

Enkel door dit toe te passen aan je woning geeft het de ruimte een industriële en strakke uitstraling. Naast dat het heel erg mooi is en een absolute . Roukens SteelLife is specialist in stalen deuren, stalen ramen en stalen kozijnen. Wij vervaardigen op maat, helemaal naar uw wens.


Het is de eenvoud van het materiaal gecombineerd met onze expertise wat ons product tijdloos en veelzijdig maakt. Landelijk, klassiek of in een industrieel gebouw, onze stalen ramen en . Ze zorgen voor een industriële touch en laten veel licht door – wij zijn fan van deze stalen deuren. De bewoners van dit appartement hebben besloten ze te plaatsen tussen de keuken en de eetkamer, als scheidingswand.

Door het glas kun je vanuit de keuken toch nog makkelijk contact maken met je . Misschien leent uw gewenste situatie zich niet voor een stalen deur, maar wilt u enkel een vaste stalen pui creëren. Denk bijvoorbeeld aan een losse stalen tussenwand van de woonkamer naar de keuken waar een vaste opening in zit. Een nieuw en populair product bij Glass Inside is de industriële deuren look lijn.


Deuren en wanden omkleed met een stoere en robuuste stalen uitstraling. Lees snel verder en laat je inspireren. Wat is eigenlijk een industriële look bij glazen deuren en wanden? Voor een stalen scheidingswand met glas zal je ongeveer een 1. Wil je daarin een deur verwerken, dan zal het totaalplaatje vanzelfsprekend duurder worden.


Afhankelijk van de fabrikant en installateur kost een stalen taatsdeur al snel 2. Over het algemeen zijn deze goedkoper dan stalen . Als u een glazen scheidingswand met industriële look wenst dan kunt u een keuze maken uit een zwarte stalen wand met vakverdeling of een volglazen wand met een zwarte omlijsting. De wanden kunnen worden voorzien van ( stalen ) draai- of schuifdeuren. Bezoek onze showroom of vraag een offerte aan.


Optioneel met glas geleverd. Scheidingswand Heb je een grote woonkamer waar je een meer intieme sfeer wil creëren dan kun je dat doen door middel van de stalen scheidingswand met deuren.

Industrieel design stalen deur met zijlicht . De lichtinval blijft optimaal en je sluit de ruimte dan ook niet helemaal af. Vakmanschap voor een klassiek als modern interieur. Ijzeren ramen en deuren zijn tijdloos en duurzaam! Je kan een keuze maken uit enkel of dubbel gl.


Wat is de prijs van uw stalen binnendeur met glas? Stalendeuropmaat hanteert scherpe prijzen. Hier vindt u de stalen binnendeuren prijzen. Gerelateerde artikelen: Een saaie vensterbank? Dat is verleden tijd met deze tips.


Wand-van- stalen -deuren-met-glas. Op maat gemaakte stalen deuren, stalen binnendeuren, stalen deuren met glas. Het is een hot item in de woonbladen: stalen schuifdeuren met glazen panelen. Ze worden gebruikt als en-suite deuren, (inloop)kastdeuren of scheidingswanden en staan prachtig in diverse interieurstijlen. Specialist Piet van der Knaap verkoopt de Grand Steel Look schuifdeuren met trots.


Daarmee zijn we uniek in de . Een enkele binnendeur van staal is prachtig om te zien en ook nog eens multifunctioneel door het vele licht dat de kamer kan binnenvallen. Zowel voor een woonkamer, slaapkamer of voor een kantoor zijn onze enkele glazen binnendeuren in zowel dichte, ondoorzichtige of de gewone glazen varianten verkrijgbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts