maandag 24 maart 2014

Sant agostino tegels

The quality of ceramica sant. Bij TegelExpert bieden we u een breed assortiment van dit prachtige merk. Sani-Bouw uw online tegel specialist. Bekijk hier de grootste collectie wand en vloertegels.


We zijn er trots op dat we de grootste collectie van Nederland hebben van het fabrikaat Ceramica Santagostino. Een geweldige fabriek als het gaat om haar mooie wand- en vloertegels.

De fabriek staat voor kwaliteit en dat is dan ook terug te zien in al hun tegels. De nature serie is er daar van. Een prachtige houtlook tegel die sterk op een steigerhout of sloophout vloer lijkt. Dit zie je terug in zowel de kleur . Eventueel gelegd door onze tegelzetters? Wel zo handig - De Vloerenman.


Top series oa Aspen, Royal, S. Sant Agostino tegels kopen tegen zeer scherpe tarieven? De vloertegel met houtstructuur wordt ook wel keramisch parket genoemd.

Wij helpen u met de zoektocht naar uw gewenste tegel. Collectie Blendart van Sant ′ Agostino met prijzen en voorraad. Levering van monster tegels.


Met zijn grijze tint past deze tegel helemaal in de huidige trend! En het formaat, 20x120cm (gerectificeerd), draagt bij aan een rustig totaalbeeld. Flevisteen is de grootste aanbieder voor dit mooie Italiaans merk in geheel Nederland. Kom eens langs in onze showroom.


Vraag nu eenvoudig en snel een offerte aan! De fabriek, altijd door de familie van de oprichter beheer blijft zijn onderzoek naar innovatieve producten en innovatieve processen ontwikkelen. Met een focus op design en innovatieve productiemethoden. Koop uw tegels online bij de tegelspecialist in Bolsward! Cement-look keramische tegel die gebruik maakt van grijzige tinten met kleurvariaties, dit resulteert in een rustgevende vloer of wand.


Goed om weten : Jouw tegels zijn leverbaar over heel Belgiƫ ! Aanbo Keramische tegels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts