donderdag 27 maart 2014

Kunststof hoekbeschermers

Groot assortiment hoekbeschermers en hoekprofielen in rvs, aluminium, kunststof , staal of rubber. Om schade te voorkomen is het daarom belangrijk dat deze delen goed beschermd worden. De kunststof hoekbeschermers zijn hiervoor een goedkope oplossing en. Omschrijving Zelfklemmende hoekbeschermers van kunststof (per stuk).


De zelfklemmende hoeken hebben een ingenieus veersysteem waardoor zij uittrekbaar zijn.

Dankzij het veersysteem hebben zij een zelfklemmende werking zodat deze hoeken altijd goed vast blijven zitten. Deze kunststof hoeken zijn geschikt voor . Wij leveren uit voorraad verschillende soorten kunststof pallethoeken of hoekbeschermers. Bekijk hier ons assortiment en bestel uw pallethoeken voordelig bij Spanbandconcurrent. Kunststof hoekbeschermer.


De beste bouwplaats hulpmaterialen vindt u bij Plaka Nederland. Bent u op zoek naar hoekbescherming ?

Bij SabĂ© Verpakkingen Veenendaal bent u aan het juiste adres voor o. De glas beschermhoeken dienen ter bescherming van glasplaten en overige dunne platen met een dikte tot mm. Hoekbeschermers voor stansvormen met houtdikte mm. De glashoeken hebben een zelfklemmende werking waardoor ze eenvoudig op de glasplaten zijn aan te brengen en stevig vast zitten. Voorkom ingedeukte dozen met deze plastic hoek-beschermers ! Om u producten te beschermen tegen beschadigigingen door het omsnoeren met bijvoorbeeld PET-band of PP band is het verstandig om deze hoekbeschermers in te zetten tussen product (op de hoek) en de . Ze zijn goed te combineren met stretchfolie of omsnoeringsband en voorkomt insnijding van het band. Dit model is speciaal geschikt voor hea.


Koop kunststof hoekbeschermers goedkoop onlien bij Alles Voor Je Logistiek. Ruim assortiment en snelle levering! Voorraadartikel, Op bestelling.


Ook bij ons verkrijgbaar… Voor dit product zijn er geen gerelateerde of alternatieve . Ze zijn verkrijgbaar in vier maten en passen op doorgaans alle platen, tafelbladen, kastdeurtjes en aanrechtbladen die beschermd moeten worden tegen . Stootstrips voor hoekbescherming in zacht NBR (nitril rubber) die schade en verwondingen voorkomen. Voorzien van dubbelzijdig klevende 3M tape.

Beschikbaar in verschillende afmetingen. Plaatsing geschiedt, afhankelijk van het model, op de hoeken of randen. Doorgaans wordt het product of de pallet nadien omwikkeld met stretchfolie.


Metaltis kunststof hoekbeschermers worden gebruikt bij het zekeren en omsnoeren van dozen, palletgoederen en vrachten. Zij verdelen de druk en verhinderen insnijdingen in uw kostbare lading en goederen. Bovendien voorkomen randbeschermers slijtage van uw sjor- en omsnoeringsbanden. De hoekbeschermers kenmerken zich door de volgende eigenschappen: Uitsparing in hoek om indrukken van rollen te voorkomen. Koop eenvoudig al uw hoekbeschermers online bij Profipack Verpakkingsmaterialen.


Deze hoekbeschermer van SecuCare voorkomt dat kinderen zich kunnen bezeren aan een hoek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts