vrijdag 21 maart 2014

Vliegenhor dakraam

Gerust je dakraam openzetten, zonder dat er muggen en andere insecten naar binnen vliegen? Een hor voor het dakraam biedt uitkomst! Bekijk ons assortiment online. Hor voor het dakraam kopen: Stel zelf op maat samen.


Past op elk VELUX dakraam. Voordelen voor u op een rij.

Voorkomt dat muggen en andere insecten een ruimte binnendringen als het dakraam open is. Creëert een minimale schaduw in de woonruimte. Te installeren in combinatie met andere binnen- en buitenzonwering. Voor ieder soort raam is er een passende hor , of je nu een draairaam, draaikiepraam of een dakraam hebt.


De laatstgenoemde is extra handig, een duoplissèraamhor combineert . Hamstra biedt u een serie horren speciaal gemaakt voor dakramen. Horren zijn de perfecte oplossing als je van frisse in huis wilt genieten, maar insecten buiten wilt houden. Een raamhor is de perfecte oplossing om te kunnen ventileren zonder allerlei insecten binnen in huis te krijgen.


Raamhorren zorgen ervoor dat geen beestje ongewenst binnenvliegt.

De juiste raamhor vind je . Dat kan met een goede hor voor je raam of deur. Naast de goede maat, is het belangrijk dat je de hor kiest, die past bij hoe je hem gaat gebruiken. Bij Praxis vind je verschillende hordeuren en raamhorren, ook speciale horren voor je dakraam , schuifpui en draaikiepraam. Velux dakraam volledig compleet.


Met een hor hoef je in ieder geval geen gebruik te . Het raam kan in standen geopend worden. Zo goed als nieuw Ophalen. Vliegenhor voor dakramen met zonnescherm. Met dit vliegenhor van plissé-gaas houdt u vliegende insecten buiten de deur zonder giftige sprays of bijtende chemicaliën, terwijl frisse lucht wel wordt binnengelaten. Frisse lucht, zonder insecten!


De zijgeleidingen en rubberen afdichtstrip houden het gaas rondom strak, wat zorgt voor maximale bescherming. In het online assortiment van Formido zijn diverse raamhorren terug te vinden. Zo kun je kiezen uit een rolhor, een plissehor, een vaste raamhor of een inzethor. Maar ook voor dakramen zijn diverse raamhorren beschikbaar. VELUX insectenhorren passen op alle VELUX dakramen.


Tevens heb je de keuze uit de kleuren wit en grijs. Het online assortiment bestaat voornamelijk uit . Binnen enkele minuten heeft u nooit.

Een Unilux hor gaat jaren mee. Juist daarom geven we jaar garantie . Maak eenvoudig uw keuze voor een hor. Vrijwel iedere raam- en deursituatie is geschikt voor het plaatsen van een hor.


Maak uw keuze voor een raam of een deur. De keuzeheulp biedt op basis van uw wensen de meest geschikte horren voor uw situatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts