maandag 21 november 2016

Zonwering tussen glas

Zonwering tussen dubbelglas. Het is zeer hygiënisch, duurzaam, energiebesparend . InBlindz raambekleding heeft alleen maar voordelen. En zeker niet onbelangrijk, het past prachtig in het interieur.


Op deze manier kunt u zelf regelen hoeveel (zon)licht in uw kamer binnenkomt. Het is dé oplossing voor iedere situatie in huis.

Van de woonkamer, werkkamer, keuken, . Het systeem is ongevoelig . Denk aan jaloezieën, plissés of duplissés, maar dan in glas! Ideaal om het binnenkomende zonlicht te reguleren en uw privacy. ScreenLine van Pilkington is zonwering tussen glas voor elke ruimte.


Er is door de jaren heen door veel mensen zeer vaak voor gekozen om gebruik te maken van zogenaamde jaloezieën voor hun woning. Deze jaloezieën werden voor of in bepaalde gevallen achter het raam geplaatst, maar stonden daar op zich los van. Tegenwoordig kan het evenwel ook anders.


Uw glaszetter voor particulier en bedrijf!

Het is ook een ideale oplossing voor een draaikiepraam. Met de jaloezieën kunt u eenvoudig de mate van . Bij Polysun systemen is de jaloezie, plissé of het rolgordijn in het isolatieglas ingebouwd. De zonwering zit in de volledig afgesloten ruimte tussen het glas. Lees hier meer over de eigenschappen van zonwering in glas.


Screenline: uw zonwering en raamdecoratie beschermd door glas. Het product verandert de eigenschappen van het isolatieglas niet en wordt er volledig door beschermd. Hierbij zit de binnenzonwering tússen het glas.


Ik blij dat ik de kunststof . Wilt u graag zonwering tussen uw glas ? Of gewoonweg meer privacy? Bekijk nu de uitgebreide mogelijkheden. U wilt een hoogwaardig zonwerend product, maar zonwerend glas , of zonwerende folie past niet bij uw woning of bedrijfspand. Heeft u dan al eens gedacht aan jaloezieglas ? Met jaloezieglas bedoelen we: een jaloezie geplaatst tussen glas. Daarmee bedient u de mate van zonwering binnen: dus zonder dat u er voor . Jansma Burdaard biedt u de ultieme oplossing voor binnenzonwering.


De lamellen zitten tussen het glas en zijn door middel van een eenvoudige . Kwalitatief hoogwaardig raambekleding tussen glas.

Denkt u eens aan de voordelen? De hygiëne, duurzaamhei energiebesparing, maar .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts